Scădere importantă a cotelor pentru o victorie a lui Gaz Metan Mediaș în meciul cu Dinamo. Echipa lui Edi Iordănescu, la un pas de primul play-off din istorie

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
22/02/2020, 08:19
Scădere importantă a cotelor pentru o victorie a lui Gaz Metan Mediaș în meciul cu Dinamo. Echipa lui Edi Iordănescu, la un pas de primul play-off din istorie
Gaz Metan Mediaș se califică în play-off dacă învinge Dinamo. FOTO: Sportpictures

Gaz Metan Mediaș întâlnește Dinamo duminică, de la ora 16:30, iar în cazul unei victorii are asigurată calificarea în play-off, pentru prima dată în istoria clubului. Cu o zi înaintea partidei, cota pentru un succes al echipei lui Edi Iordănescu a suferit o modificare importantă, de la 2.20, la 1.80.

Gaz Metan, la o victorie de play-off

Cu o rundă înaintea finalului sezonului regular, trei formații păstrează șanse reale la play-off, pentru care două locuri încă sunt disponibile.

Astra Giurgiu, locul cinci după 25 de etape, are nevoie de o remiză, cu Sepsi, pentru a fi sigură de prezența în top, având avantaj în meciurile directe cu Viitorul.

Gaz Metan Mediaș, prima deasupra liniei, cu 40 de puncte, are, la prima vedere, cel mai greu meci, dintre contracandidatele la play-off, în ultima etapă a sezonului regular, dar bookmakerii consideră formația lui Edi Iordănescu favorită înaintea duelului cu Dinamo.

Cu două zile înaintea partidei, Gaz Metan avea cota 2.20 pentru un succes în fața „câinilor”, însă, pe măsură ce ora de start se apropie, victoria este considerată tot mai probabilă, lucru arătat de cotă, care a scăzut la 1.80.

Viitorul este pe locul șapte înaintea utimului meci din sezonul regular, cel cu Academica Clinceni, iar pentru o calificare în play-off are nevoie de victorie, iar Gaz Metan Mediaș să nu învingă Dinamo.

Formația lui Gică Hagi ar prinde locul șase și cu o remiză duminică, cu condiția ca medieșenii să piardă cu Dinamo, situație în care cele două formații ar fi la egalitate de puncte, iar Viitorul s-ar califica în play-off datorită rezultatelor din meciurile directe cu Gaz Metan (4-1, 0-1).

Cele trei partide se joacă de la aceeași oră

Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât ca cele trei partide în care sunt implicate echipele cu șanse de play-off să se dispute în aceeași zi, de la aceeași oră.

Astfel, Astra – Sepsi, Viitorul – Clinceni și Gaz Metan – Dinamo se vor juca duminică, de la ora 16:30.

Închide ×