Fotbal intern

Scădere masivă a cotei Botoșaniului în meciul cu Dinamo. Absența lui Dan Nistor cântărește enorm în viziunea specialiștilor

19.12.2019 | 16:57
Scadere masiva a cotei Botosaniului in meciul cu Dinamo Absenta lui Dan Nistor cantareste enorm in viziunea specialistilor
ADVERTISEMENT

Joi, în primul meci al rundei a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1, FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc într-un meci de totul sau nimic în perspectiva luptei pentru play-off. Echipa care câștigă va continua lupta cu Gaz Metan Mediaș pentru locul 6, iar învinsa va spune adio play-off-ului. Un egal ar ajuta tot echipa lui Edi Iordănescu.

Scădere masivă a cotei Botoșaniului în meciul cu Dinamo. Absența lui Dan Nistor cântărește enorm în viziunea specialiștilor

Inițial, la afișarea cotelor, meciul FC Botoșani – Dinamo era unul extrem de echilibrat. Gazdele aveau o cotă cuprinsă între 2,30 – 2,50, iar ”câinii” erau cotați cu 2,70 – 2,90.

ADVERTISEMENT

Treptat, evenimentele din sânul celor de la Dinamo au făcut ca situația să se schimbe. Intrată într-o criză profundă după eșecurile cu Hermannstadt și Sepsi, dar mai ales după eliminarea lui Dan Nistor din meciul cu Sepsi, Dinamo este văzută o victimă tot mai sigură la Botoșani.

Cota pentru un succes al elevilor lui Dusan Uhrin a ajuns la 4,55, față de 1,85 cât are acum gruparea antrenată de Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT
  • 1,85 este cota Botoșaniului în meciul cu Dinamo

Dan Nistor, absență uriașă pentru Dinamo

Eliminat în disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe din runda a 21-a după două cartonașe galbene, Dan Nistor îi va lipsi mult lui Dinamo în meciul cu FC Botoșani.

Decarul din ”Groapă” a dus în spate greul în acest sezon, iar cifrele sale spun asta: 4 goluri și 10 pase de gol (cele mai multe din Casa Pariurilor Liga 1) are Nistor pentru Dinamo în 16 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani – Dinamo, meci decisiv pentru lupta la play-off

Echipele lui Marius Croitoru și Dusan Uhrin sunt primele două sub linia dintre play-off și play-out în acest moment. Botoșani e pe 7 cu 30 de puncte, iar Dinamo e pe 8 cu 28.

Cine câștigă meciul de  joi va duce lupta cu Gaz Metan Mediaș pentru ultimul loc de play-off. Învinsa mai are doar șanse teoretice pentru a mai spera la top 6.

ADVERTISEMENT

În tur, Dinamo și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, într-un meci jucat pe Arena Națională din capitală.

  • FC Botoșani – Dinamo, meci din cadrul etapei a 22-a, se va juca joi, de la ora 20:00
ADVERTISEMENT