Scădere masivă de cote la “U” Craiova – FCSB! Oltenii sunt mari favoriți

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
11/09/2019, 12:28
Scădere masivă de cote la “U” Craiova – FCSB! Oltenii sunt mari favoriți GALERIE FOTO
Universitatea Craiova este favorită la casele de pariuri pentru meciul cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Capul de afiș al etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 este meciul programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Victor Pițurcă revine în fotbalul românesc și va debuta pe banca Universității Craiova chiar împotriva uneia dintre fostele sale echipe, FCSB. Surprinzător sau nu, formația din Bănie este mare favorită la casele de pariuri înaintea jocului, cu o cotă la victorie de 2, în timp ce formația lui Gigi Becali a primit cota 3,75 pentru un succes în Oltenia.

Craiova, mare favorită la pariuri înainte de meciul cu FCSB

Victor Pițurcă este mare favorit să revină cu o victorie în Casa Pariurilor Liga 1, cel puțin după cotele oferite de casele de pariuri. U Craiova are cota 2 pentru o victorie în fața FCSB-ului, cu mult scăzută față de zilele trecute. De cealaltă parte, o victorie a roș-albaștrilor ar aduce cota 3.75, cotă ce este în creștere.

Cota pentru un rezultat de egalitate în Bănie este, de asemenea, în creștere. 3.55 este cota pentru o remiză la meciul de revenire a lui Victor Pițurcă în fotbalul românesc. Așada, casele de pariuri consideră că instalarea fostului selecționer pe banca Universității Craiova crește considerabil șansele unei victorii a oltenilor în fața FCSB-ului.

Craiova a câștigat doar una dintre ultimele 10 meciuri directe cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Craiova a câștigat doar una dintre ultimele 10 meciuri directe cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Istoria o dă pe FCSB favorită

Chiar dacă la casele de pariuri Universitatea Craiova este favorită, istoria ultimelor întâlniri directe ar duce către o victorie a FCSB-ului. În ultimele 10 meciuri, formația lui Gigi Becali a câștigat de 8 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Singura victorie a oltenilor în fața FCSB-ului în ultimele meciuri directe s-a înregistrat în luna octombrie a anului 2018, când, formația condusă la vremea aceea de italianul Devis Mangia a câștigat cu 2-1, pe noul stadion “Ion Oblemenco”.

Acum, Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc din nou, în cel mai tare meci al etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1.

  • 2 este cota pentru o victorie a Universității Craiova
Închide ×