Sport
notix pixel id

Scădere masivă de cote pe victoria FCSB înaintea meciului cu Farul! Cum au evoluat cifrele. Grafic

Cota celor de la FCSB pentru victoria în meciul restanță din Liga 1 cu Farul Constanța a înregistrat o scădere spectaculoasă.
04.11.2021 | 21:21
Scădere masivă de cote pe victoria FCSB înaintea meciului cu Farul! Cum au evoluat cifrele. Grafic
Scădere masivă de cote pe victoria FCSB înaintea meciului cu Farul! Cum au evoluat cifrele. Grafic
ADVERTISEMENT

Restanța dintre FCSB și Farul Constanța a fost programată joi, de la ora 20:30. Inițial, meciul a fost amânat din cauza infectărilor cu noul coronavirus din lotul roș-albaștrilor, decizie care a stârnit mai multe controverse.

Scădere masivă de cote pe victoria FCSB înaintea meciului cu Farul!

Foarte interesant este modul în care au evoluat cotele la această confruntare. Inițial, cei de la Farul Constanța au fost considerați favoriți la casele de pariuri, dacă stăm să analizăm cotele: 2,30 pentru succesul celor de la Farul, față de 3,30 pentru victoria FCSB.

Asta se întâmpla în urmă cu câteva zile, la apariția meciului pe piața de pariuri. Cu o seară înainte de meci (miercuri), cota celor de la FCSB la victorie a scăzut de la 3,30 la 2,85, iar în ziua meciului la prânz (joi), roș-albaștrii au avut 2,55 pentru un succes.

ADVERTISEMENT

De la 3,30, cota pentru succesul roș-albaștrilor a scăzut la 2,16 la startul meciului

Cota FCSB-ului a scăzut și în ultimele ore înaintea meciului. Cu două ore înainte de meci, roș-albaștrii au avut cota 2,25 pentru un succes, iar la startul meciului, echipa antrenată de Edi Iordănescu avea cota 2,16 pentru un succes.

Este o scădere masivă în ceva mai mult de 24 de ore, interval în care cota celor de la FCSB pentru un succes a scăzut de la 3,30 la 2,16.

ADVERTISEMENT

Cum a evoluat cota pentru 2 solist la Farul – FCSB:  

  • 3,30 – în momentul apariției meciului la casele de pariuri
  • 2,85 – cu 24 de ore înainte de meci
  • 2,50 – cu 11 ore înainte de meci
  • 2,40 – cu 6 ore înainte de meci
  • 2,25 – cu 2 ore înainte de meci
  • 2,16 – la startul meciului 

Vezi graficul cu scăderea de cote a roș-albaștrilor:

Grafic cote FCSB
Grafic cote FCSB

Oficialii Farului, nemulțumiți: “Un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor”

Confruntarea dintre Farul și FCSB trebuia să se dispute inițial pe data de 24 octombrie, însă roș-albaștrii au făcut o solicitare ca meciul să fie amânat din cauza faptului că mai aveau la dispoziție doar 12 jucători pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Cei de la Farul s-au arătat nemulțumiți de această decizie, motivând că se poate crea un precedent periculos:

“Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

ADVERTISEMENT

“S-ar crea un precedent periculos”

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!”, a spus Gică Popescu.

  • 2,16 a fost cota pentru victoria FCSB înainte de startul meciului
  • 6 victorii la rând are FCSB în campionat
ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik