News

Scandal amoros cu iz financiar. Un bărbat și-a dat în judecată iubita că s-a despărțit de el după ce i-a construita casa

03.06.2020 | 15:37
Scandal amoros cu iz financiar Un barbat sia dat in judecata iubita ca sa despartit de el dupa ce ia construita casa
ADVERTISEMENT

O adevărată telenovelă este pe rol în România, după ce un bărbat și-a dat în judecată iubita că s-a despărțit de el după ce i-a construita casa.

Un bărbat și-a dat în judecată iubita că s-a despărțit de el după ce i-a construita casa

Conform Ziarul de Iași, un bărbat şi-a dat în judecată fosta iubită, pe care o acuză că l-a stors de banii munciți din greu în Suedia pentru a-şi ridica o casă, după care s-a despărțit de el.

ADVERTISEMENT

Magistraţii de la Judecătorie i-au dat dreptate deja lui Ioan B., obligând-o pe fosta sa concubină, Elisabeta C., să îi plătească aproximaitv 70.000 de lei, motivând decizzia prin ”îmbogăţire fără justă cauză”.

Cei doi au avut o relaţie amoroasă mai mulţi ani şi, pentru că lucrurile dintre ei păreau a merge bine, au decis să îşi ridice împreună o casă. Cel puţin aşa spune bărbatul, care din 2015 a plecat la muncă în Suedia şi a început să îi trimită bani concubinei, pentru căsuţa mult visată.

ADVERTISEMENT

Femeia a depus apel și așteaptă începerea procesului la Tribunal

În 2016, femeia ar fi început construcţia casei, însă pe terenul părinţilor ei, achiziţionând în plus un alt teren învecinat, pentru extinderea gospodăriei. Din banii pe care i-a trimis, pârâta a cumpărat 2 terenuri şi a construit casa, însă în 2017 l-a alungat din casă.

Apoi s-au împăcat, i-a mai trimis 5.000 euro pentru a termina casa şi gardul, după care l-a dat afară din casă definitiv. Bărbatul a recunoscut că nu a încheiat niciun contract cu fosta sa concubină şi că a mers 100% pe încredere.

ADVERTISEMENT

La proces a participat şi fosta iubită a lui Ioan B., care a avut o versiune puţin diferită a poveştii. Femeia a recunoscut relaţia, însă a spus că nu a ridicat construcţia din banii fostului concubin, ci cu materialele care au rămas după ce a demolat casa părinţilor.

Ea a mai arătat că, atât cât a stat în România, fostul iubit a locuit la ea, pe banii ei, aşa că eventuale sume pe care Ioan B. le-a trimis se compensează. A fost totuşi de acord să îi plătească bărbatului suma de 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

După ce a pierdut prima manșă, femeia a depus apel la Tribunal, însă nu a fost stabilit un prim termen de judecată în acest caz. Femeia ar trebui să plătească 62.000 de lei, la care se adaugă în jur de 5.000 de lei cheltuieli judiciare.

ADVERTISEMENT