Carousel hot news

Scandal în arbitraj: “Deaconu face, din umbră, delegările!”

Vicepreşedintele CCA, Patriţiu Abrudan, considerat unul dintre puţinii oameni intangibili din arbitrajul românesc, nu se mai ocupă cu delegările la Liga 1! Ele au fost preluate de Kyros...
26.09.2014 | 09:07
Scandal în arbitraj: “Deaconu face, din umbră, delegările!”

Vicepreşedintele CCA, Patriţiu Abrudan, considerat unul dintre puţinii oameni intangibili din arbitrajul românesc, nu se mai ocupă cu delegările la Liga 1! Ele au fost preluate de Kyros Vassaras, dar indiciile arată că decizia s-a întors, practic, la Alexandru Deaconu!

Vassaras n-are cum să cunoască atît de bine centralii şi asistenţii încît să poată face singur delegările. De fapt, hotărîrile îi aparţin, din umbră, lui Deaconu, care s a întors la butoane. El trimite şi observatorii. E incredibil cum Răzvan Burleanu e dus de nas cu manevrele din arbitraj în faţa cărora pare sedat. Dacă nu chiar complice!”, a punctat o sursă a Gazetei Sporturilor.

Ruptura cu Abrudan s-ar fi produs încă după primele etape. Vicepreşedintele CCA îi trimitea delegările pe mail lui Vassaras pentru validare, însă grecul îşi făcuse un obicei din a schimba la cîte două, trei partide pe rundă brigăzile propuse de Abrudan.

Clujeanul a vrut să-şi dea demisia, dar a fost convins să nu renunţe. Însă a refuzat categoric să se mai ocupe cu delegările. În acest moment, lui Abrudan i se atribuie unul sau două meciuri din etapă pe care trebuie să le urmărească pe TV, să selecteze eventuale faze litigioase şi să trimită raport paralel cu al observatorului în cazul partidelor cu probleme.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri