Sport

Discurs vehement al patronului de la U Craiova, Mihai Rotaru, la adresa lui Kyros Vassaras. ”Să plece! Arbitrajul nu se conduce de la distanță”

Finanțatorul Universității Craiova se alătură oamenilor din fotbal care îl contestă pe șeful CCA, Kyros Vassaras. Mihai Rotaru îi cere grecului să plece din fotbalul românesc.
08.12.2021 | 18:28
Discurs vehement al patronului de la U Craiova Mihai Rotaru la adresa lui Kyros Vassaras Sa plece Arbitrajul nu se conduce de la distanta
ADVERTISEMENT

Erorile de arbitraj, din ce în ce mai flagrante, din fotbalul intern l-au adus la capătul răbdării și pe patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Finanțatorul grupării oltene nu agreează modul în care Kyros Vassaras conduce, de la distanță, Comisia Centrală a Arbitrilor și le cere oficialilor FRF să-l schimbe din funcție.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru: ”Vassaras să plece, sau să muncească”

Erorile de arbitraj sunt la ordinea zilei în Casa Pariurilor Liga 1, iar CCA nu ia măsuri împotriva celor care se fac vinovați. Pe cale de consecință și revolta oamenilor din fotbal capătă proporții după fiecare etapă.

Ultimul care s-a alăturat grupului de contestatari ai șefului Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, este Mihai Rotaru, patronul echipei U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Lui Vassaras i-aș spune să plece. Arbitrajul nu se poate conduce de la distanță. Dacă tu nu ești aici 7 zile din 7, nu poți să conduci.

Muncește 24 din 24 dacă nu poți, du-te acasă, nu se poate să conducă astfel de oameni, nu au cum. El trebuie fie să plece, fie să se mute în România, să muncească aici 24 din 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Contracandidatele noastre au cel puțin 12 puncte câștigate din noroc, sau după decizii ciudate, ca să nu le zic altfel, ale arbitrilor”, a spus Mihai Rotaru la Digisport.

Pentru U Craiova începe ”misiunea imposibilă”

Finanțatorul Universității Craiova a menționat și care este obiectivul pe care l-a trasat lui Laurențiu Reghecampf și jucătorilor până la intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

”Acum este o misiune imposibilă, dar toată suflarea Universității Craiova trebuie să muncească, să strângă din dinți, să luăm cele 9 puncte care mai sunt în joc până la finalul anului, pentru ca apoi să încercăm să ne apropiem la 5 puncte, după înjumătățire (la intrarea în play-off – n.r.)”, a punctat Rotaru.

Acesta a adăugat că în acest moment poziția antrenorului Laurențiu Reghecampf nu este amenințată, dar i-a reamintit tehnicianului că la Craiova este mereu presiune.

”Niciodată nu am renunțat la un antrenor din cauza rezultatelor, ci din lipsa unei viziuni. Acum suntem mulțumiți de ce arată echipa și cum arată ea. Începutul acesta de campionat am luat bătaie cu FCSB 1-4 și uitați-vă ce jucăm acum…

Sigur că există presiune pe antrenor, mereu la Craiova a existat presiune, la orice echipă importantă există presiune. Dar, toate lucrurile vor fi rezolvate în cantonamentul din iarnă.

Prefer să construim viitorul acestei echipe pe un joc spectaculos, pe o organizare bună a jocului. Noi am pierdut puncte și meciuri pe greșelile noastre, pe lipsă de concentrare.

Reghecampf a rezolvat o problemă importantă aceea a jocului. Echipa evoluează spectaculos, ne creăm ocazii. În iarnă va rezolva și celelalte probleme”, a explicat Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – U Craiova: 2,87 este cota pentru „Ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT