Fotbal international

Scandal argentinian la PSG! Icardi nu este băgat în seamă de conaționali pentru a nu-l supăra pe Messi

17.09.2019 | 17:24
Scandal argentinian la PSG Icardi nu este bagat in seama de conationali pentru a nul supara pe Messi

După ce scandalurile cu Neymar au ținut capul de afiș la Paris Saint-Germain, acum în prim-plan au apărut certurile dintre jucătorii argentinieni din lotul campioanei din Ligue 1. Echipa antrenată de germanul Thomas Tuchel debutează miercuri, 18 septembrie, de la ora 22:00, în faza grupelor Champions League, urmând să întâlnească pe teren propriu formația Real Madrid.

Scandal argentinian la PSG

Cu doar o zi înaintea marelui meci cu Real Madrid, cotidianul L’Equipe, citat de Gazzetta dello Sport, a dezvăluit că la Paris Saint-Germain a izbucnit un scandal pe filiera jucătorilor argentinieni. Mai precis, nou venitul Mauro Icardi este ignorat total de conaționalii săi care nu vor să-l supere pe superstarul Lionel Messi. Iar la mijloc nu putea fi nimeni altcineva decât soția fostului atacant de la Inter Milano, Wanda Nara.

Povestea ar fi că Leandro Paredes și Angel Di Maria stau departe de Mauro Icardi pentru a nu pierde susținerea lui Lionel Messi în echipa națională a Argentinei. Starul de la FC Barcelona este bun prieten cu Maxi Lopez, fostul soț al Wandei Nara. Messi nu îl privește cu ochi buni pe Icardi, pe care îl consideră principalul vinovat de încheierea căsniciei dintre actualul jucător de la Crotone și starleta argentiniană.

Lionel Messi și Mauro Icardi discutând în timpul unui antrenament la echipa națională a Argentinei

Cavani, implicat în telenovela argentiniană

Un alt punct al telenovelei sud-americane ar fi că Leandro Paredes și Angel Di Maria sunt foarte buni prieteni cu atacantul uruguayan Edinson Cavani, cel care își simte postul amenințat odată cu venirea lui Mauro Icardi, cei trei petrecându-și timpul liber împreună. În schimb, vârful venit de la Inter Milano s-a apropiat foarte mult de un alt jucător transferat de PSG în această vară, portarul costarican Keylor Navas.

Mauro Icardi a debutat în weekend la Paris Saint-Germain, jucând în ultimele 28 de minute ale partidei cu Strasbourg din Ligue 1. În absența tripletei formată din Neymar, Edinson Cavani și Kylian Mbappe, argentinual este favorit să înceapă titular meciul din prima etapă din Champions League. Partida PSG – Real Madrid se va disputa miercuri, 18 septembrie, de la ora 22:00 și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.