Life

Scandal la „Asia Express”. Cuza, enervat de joaca în nisip a lui Emi: „Eu eram cu lopata în mână”

Scandal la Asia Express, în ediția de duminică seară. Cuza a fost enervat la culme de Emi, coechipierul lui, în timpul unei probe. Iată ce i-a reproșat tânărul colegului său.
22.11.2021 | 10:47
Scandal la Asia Express Cuza enervat de joaca in nisip a lui Emi Eu eram cu lopata in mana
ADVERTISEMENT

Cuza și Emi s-au certat în ediția de duminică seară a emisiunii Asia Express. Concurenții au avut o misiune destul de grea, și anume să ridice castele de nisip pe plajă, la malul mării.

Acestora le-a fost permis să invite și câțiva turiști care să-i ajute cu misiunea pentru a putea fi mai eficienți.

ADVERTISEMENT

Membrii trupei Noaptea Târziu s-au enervat și au ajuns să-și adreseze cuvinte dure din cauza castelului de nisip. Cuza a fost enervat de colegul său, spunându-i că nu se concentrează la probă.

Scandal la Asia Express. Cuza, enervat de Emi în timpul probei cu castelul de nisip

Cuza și Emi au ales să fie ajutați de copii pentru a ridica castelul de nisip. Cei doi s-au certat în timpul probei, Emi fiind acuzat de colegul său că nu se concentrează deloc.

ADVERTISEMENT

Emi i-a explicat colegului său că primea multe întrebări de la copii, care nu știau ce să facă.

„S-a apucat Emi să facă cu mânuțele lui de T-Rex gardul, în loc să le spună copiilor să facă asta și el să se apuce să măsoare.

ADVERTISEMENT

Noi trebuia să ne apucăm de castelul ăla, să fie de un metru. Emi efectiv se învârtea în cerc, nu făcea nimic. Eu eram cu lopata în mână, săpam, aruncam nisipul”, a spus Cuza la Asia Express.

În continuare, fostul iubit al Ramonei Olaru i-a spus lui Emi că supraveghea construcția castelului în loc să-i ajute pe copii. Acesta a mai adăugat că fiecare trebuia să facă un anumit lucru pentru ca proba să fie dusă la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ajuns să se certe în fața tuturor, adresându-și cuvinte care nu au putut fi reproduse.

„Noi trebuia să le dăm copiilor nisipul, pentru că eram oameni de 30 de ani. Tu stăteai cu mânuțele fine și făceai gardul.

Un castel de nisip te-a depășit, din punctul meu de vedere. Tu stăteai inginer, imaginea românului muncitor care supraveghează”, i-a spus Cuza coechipierului său.

Cuza și Emi, câștigătorii Asia Express 4?

Cuza și Emi formează una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Cei doi sunt competitivi și au reușit să ducă la bun sfârșit multe probe până acum.

Recent, fanii s-au întrebat dacă nu cumva ei au câștigat marele premiu. Într-o discuție cu Ana Baniciu și Raluka, cei doi au fost surprinși după ce Ana Baniciu le-a spus că și-a achiziționat un apartament.

Ana Baniciu și Raluka sunt câștigătoarele primului sezon Asia Express.

„Ce bani puțini am luat noi, hai să plecăm Emi”, a declarat Cuza. Ulterior, cei doi au spus că totul a fost o glumă.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, ar putea fi câștigătorii celui de-al patrulea sezon. Cei doi nu au confirmat această informație, dar nici nu au infirmat-o, întrucât contractul de confidențialitate semnat nu le permite să detalieze subiectul.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip.

Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, a declarat Mihai Petre, în exclusivitate pentru FANATIK.

Finalul emisiunii nu este departe și au rămas doar patru echipe în joc: Lidia/ Estera Buble, Cuza/ Emi, Mihai/ Elwira Petre și Cosmin/ Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT
Tags: