ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scandal înainte de Sporting – FCSB. Jorge Jesus, spionat de rivali

Chiar în preajma partidei dintre Sporting şi FCSB fotbalul portughez este lovit de un scandal Benfica - Sporting, o situaţie tensionată venită, opinează cotidianele sportive, într-un moment...
Autor: Sorin Dumitrescu | 14.08.2017 | 19:17
Scandal înainte de Sporting - FCSB.  Jorge Jesus, spionat de rivali

Chiar în preajma partidei dintre Sporting şi FCSB fotbalul portughez este lovit de un scandal Benfica – Sporting, o situaţie tensionată venită, opinează cotidianele sportive, într-un moment total nepotrivit. Concret, este vorba de o acuzaţie de spionaj, pe care a făcut-o Manuel Fernandes, directorul de pe Jose Alvalade şi, totodată, comentatorul programului Play-off SIC Noticias.

ADVERTISEMENT

Fernandes lansează aceste acuzaţii la adresa unui fost colaborator al actualului antrenor de la Sporting, Jorge Jesus, acesta lucrând cu Jesus pe probleme tehnice o bună perioadă de timp, pe vremea când antrenorul lui Sporting se afla pe banca marii rivale din Lisabona, în perioada 2009-2015. Marco Pedroso a fost tot acest timp omul care l-a ajutat foarte mult pe Jorge Jesus să îşi creeze o mulţime de fişere cu informaţii foarte importante.

Scandal Benfica – Sporting. Cine este spionul

Fernandes, omul care a declanşat prin acuzaţiile sale acest scandal Benfica – Sporting, susţine că după ce Jorge Jesus s-a depărţit de Benfica în urmă cu doi ani şi colaboratorii săi au întrerupt legăturile cu campioana Portugaliei. Recent, însă, stafful administrativ al Benficăi l-a contactat pe Marco Pedroso şi i-a oferit un salariu cu mult peste ceea ce se acordă, în mod normal, unui om pe acest post tehnic.

ADVERTISEMENT

Fernandes susţine că Benfica îi oferă atâţia bani lui Pedroso pentru ca acesta să poată accesa hard-disk-ul computerului lui Jorge Jesus şi a sustrage din fişierele acestuia toate informaţiile tehnice legate de echipa la care antrenează acum sau de alte cluburi din prima divizie, inclusiv Benfica, informaţii tehnnice cu caracter secret şi, deci, foarte importante pentru Benfica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!