Scandal Burleanu-Cornel Dinu: "E o formă de exterminare lentă!"

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, îşi continuă războiul cu foştii jucători din fotbalul românesc.

Sătul de criticile primite din partea foştilor fotbalişti ai României, Răzvan Burleanu e hotărât să-i pedepsească şi vrea să schimbe statutul pentru a le retrage rentele viagere membrilor de onoare, anunţă gsp.

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Cornel Dinu, este primul vizat.  Acesta acuză "cenzura din anii '50" şi a răbufnit la adresa şefilor FRF.

"E o formă de exterminare lentă! Era folosită pe timpul nazismului. FRF se întoarce la momentul teribil al anilor '50. E o luptă de clasă, declanşată de o anumită categorie de oameni ce nu au nimic în comun cu fotbalul, şi care este îndreptată spre cei care au jucat, au performat şi au făcut ceva pentru fotbalul românesc", a spus Cornel Dinu pentru sursa citată.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091