Sport

Ilie Năstase îl distruge pe nașul Ciprian Marica: „Ăsta nu e om, e un escroc! Mi-a pus ceva în băutură! Dărâm tot cu buldozerul!”

Lanțul prieteniei dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica s-a rupt definitiv. Războiul naș-fin depășește sfera declarațiilor și se mută în instanțele de judecată. Fostul lider mondial l-a făcut praf pe acționarul Farului.
22.01.2022 | 10:33
Ilie Nastase il distruge pe nasul Ciprian Marica Asta nu e om e un escroc Mia pus ceva in bautura Daram tot cu buldozerul
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase nu îl iartă pe Ciprian Marica. Deși au trecut mai bine de două luni de când a început scandalul dintre cei doi, pentru că fostul atacant și-a scos finul din fundația care îi poartă numele și care administrează Baza Voința, fostul jucător de tenis amenință cu judecata și face acuzații grave.

Se pare că întreaga tevatură a început din cauza unor neînțelegeri de ordin financiar, după ce acționarul Farului a construit în baza sportivă trei terenuri de fotbal cu gazon artificial. La un moment dat, cei doi păreau să se fi împăcat. Ilie Năstase urma să fie reprimit în fundație, dar scandalul a izbucnit din nou.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, atac cu talpa la Ciprian Marica: „Am actele oficiale!”

Ilie Năstase îl acuză pe nașul Marica de fals în acte și nu are de gând să facă vreun pas în spate.

„E prima oară de când a izbucnit acest scandal în care eu am actele oficiale, ce a depus Ciprian cu tatăl și unchiul la judecătorie. La prima instanță s-a anulat, ei au cerut să fie membri fondatori ai acestei fundații și nu există. În fundația mea, membrii fondatori ies din fundație numai când mor. El ce a făcut?

ADVERTISEMENT

După ce a fost refuzat, a făcut o ședință, eu nu am fost prezent, că el menționează că eu am fost prezent și ceilalți doi membri fondatori ai mei, dintre care unul e în America și el a spus că noi am fost acolo și am decis ca el să nu mai fie membru fondator, ci doar simplu membru. El ce a făcut? A luat ce i-a dat răspuns judecătoarea și a folosit aceleași acte din 6 iulie.

Și au fost depuse pe 9 septembrie actele pentru a doua oara. Și doamna judecător Pătrașcu Laura Vasilica i-a acceptat și acolo în cererea lui e un scris al datei care e șters cu fake paste și a trecut cu pixul data. E un fals. Și al doilea fals e că eu la cererea de retragere din fundație, eu nu am semnat așa ceva. Deci el a făcut niște cereri de adeziune ale lui, tatălui și unchiului, uitați cum sunt scrise”, a declarat Ilie Năstase, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Ăsta nu e un om! Băiatul e un hoțoman, un escroc! Vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”

În noiembrie 2021, Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre conflictul cu Marica, iar fostul jucător de tenis spera ca acesta să fie stins. Lucrurile s-au întors însă la 180 de grade, iar fostul atacant al naționalei va primi o plângere penală pe numele său.

„Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația.

ADVERTISEMENT

Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a adăugat fostul lider mondial.

Marica, acuzat că o urmărește pe soția lui Ilie Năstase

Acuzațiile lui „Nasty” nu se opresc aici. Fostul lider mondial spune că Ciprian Marica și tatăl său o spionează pe Ioana Năstase, cu scopul de a afla informații pentru proces.

„Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut când cobora din blocul soției mele cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a mai spus Năstase.

ADVERTISEMENT