Fotbal intern

Scandal cu biletele la Gaz Metan – FCSB! Fanii au răbufnit! Cât costă un tichet

07.08.2018 | 20:02
Scandal cu biletele la Gaz Metan  FCSB Fanii au rabufnit Cat costa un tichet

Scandal cu biletele la Gaz Metan – FCSB, partidă din etapa a 4-a din Liga 1 Betano. Duelul care va avea loc la Mediaş a iscat certuri şi reproşuri între fanii echipei antrenate de Mihai Teja şi conducerea clubului, care a pus preţuri mari la tichete pentru acest meci.

Un suporter din Mediaş care îşi doreşte să vadă partida dintre Gaz Metan şi FCSB este nevoit să achite suma de 50 de lei pentru un bilet, iar pe site-ul clubului, unde au fost anunţate punerea în vânzare a tichetelor, fanii nervoşi şi-au vărsat supărările.

Scandal cu biletele la Gaz Metan – FCSB

“Programul de vânzare a biletelor pentru partida Gaz Metan Mediaş – FCSB este următorul:
Miercuri, 08.08.2018, orele 16:00 – 20:00
Joi. 09.08.2018, orele 16:00 – 20:00
Vineri, 10.08.2018, orele 16:00 – 20:00
Sâmbătă. 11.08.2018, orele 10:00 – 12:00
Duminică, 12.08.2018, orele 15:00 – 21:00

Preţul unui bilet este de 50 de lei la Tribunele I şi II”, este mesajul de pe site-ul oficial al clubului.

“Nesimţire: acum că am reuşit să atragem publicul de partea noastră, după atâţia ani, îi îndepărtăm. Ce fac dacă vreau să îmi iau nevasta şi băiatul la meci? Dau 150 de lei? Ruşine”, a scris un utilizator, completat de un altul:

“Eu scriu aici despre acest lucru de ani de zile, că ei îşi bat joc prin preţurile astea de suporterii din Mediaş, nu de suporterii echipei Steaua, că ăia oricum vin la meci (pentru toţi care or să mă înjure, eu am abonament), sunt mulţi oameni în oraş care vor să meargă la meci dar nu îşi permit abonamente sau bilete la preţul ăsta exagerat. Domnule Mărginean, nu aşa se face marketing! Mai du-te pe la şcoală şi învaţă sau angajează pe cineva competent care să facă strategii adevărate de marketing şi să readucă oamenii lângă echipă, bolovane. Felicitări jucătorilor şi echipei tehnice şi bravo lui Olaru pentru golul marcat, mai vreau unul şi cu Steaua! Hai Gazul”, a fost mesajul unui fan.

Scandal cu preţurile biletelor la Gaz Metan – FCSB. “50 de lei? Lasă că am şi TV”, a mai scris un alt susţinător al celor de la Gaz Metan Mediaş, care renunţă la meciul de duminică din cauza preţului ridicat. Sunt, însă, şi suporteri ai celor de la Mediaş care apreciază de mersul clubului: “Foarte bine! Cu cât mai puţini «stelişti», cu atât mai bine! Forza Gazu”, a reacţionat un alt simpatizant al echipei ardelene.

Scandal cu biletele la Gaz Metan - FCSB. Imagine cu afişul în care sunt trecute preţurile şi programul caselor de bilete
Scandal cu biletele la Gaz Metan – FCSB. Programul caselor şi preţurile pentru tichete la meciul cu FCSB

Fanii s-au supărat înainte de Gaz Metan – FCSB. Echipa antrenată de Gaz Metan Mediaş are parte de un start de sezon foarte bun, fiind liderul clasamentului după primele trei etape disputate . În ultima rundă, cei de la Mediaş au răpus pe FC Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-2, iar Carlos Fortes, jucătorul care a marcat la fiecare meci din acest sezon a atras atenţia adversarului de duminică. Gigi Becali l-a contactat pe preşedintele celor de la Gaz Metan pentru a se interesa de atacantul portughez, iar Ioan Mărginean i-a dat de înţeles că vor mai discuta. După golul cu Dinamo, Gazul i-a mărit preţul jucătorului, de la 400.000, cât oferise Gigi Becali preliminar, la suma de 800.000 de euro, urmând ca mutarea să se facă imediat cum se achită banii, fără alte tergiversări. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu transferul, până atunci însă, cele două echipe se întâlnesc în campionat.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 4 în Liga 1 Betano. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.