News

Scandal cu Codrin Ștefănescu la secția de vot! Ce i-au strigat alegătorii. Video

26.05.2019 | 14:15
Scandal cu Codrin Stefanescu la sectia de vot Ce iau strigat alegatorii Video

Alegerile europarlamentare nu au fost lipsite de scandal. Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu a fost implicat la secția de vot într-un eveniment destul de încins. Acesta a precizat că a votat pentru o Românie normală și a ținut să readucă aminte că a participat activ la Revoluția din 1989. „Am votat pentru o țară aşa cum mi-am dorit-o acum 30 de ani, când am fost pe baricade la Revoluţie, în 1989”, a precizat Ștefănescu.

Scandal cu Codrin Ștefănescu la secția de vot!

„Am votat pentru oameni care cred în Dumnezeu, cu frică de Dumnezeu, pentru oameni normali, gospodari, pentru oameni care constuiesc, nu pentru oameni care dărâmă şi sper ca votul meu să conteze şi sper ca votul tuturor românilor să conteze.

Sper ca astăzi România să dea un semnal foarte clar că sunt alături de oameni şi de români care vor binele României, nu români care să închine ţara străinilor. Nu am ridicat buletinul pentru referendum, un referendum la care nici măcar cel care l-a creat nu ştia întrebările, am spus de la început lucrul ăsta. Am votat cu oameni sănătoşi, patrioţi, care luptă pentru ţara lor”, a spus Codrin Ștefănescu.

Unde a votat Codrin Ștefănescu

Din păcate pentru secretarul general al PSD-ului, tocmai când își ținea discursul în fața ziariștilor și îi îndemna pe români să iasă la vot, mai multe persoane l-au luat în colimator.  „Minți de 30 de ani”,  i s-a strigat lui Codrin Ștefănescu. Politicianul nu a vrut să intre în dialog cu aceștia și a preferat să plece cât mai repede din fața ziariștilor, în momentul în care a sesizat că oamenii l-au recunoscut.

În cele din urmă acesta s-a oprit și le-a transmis tuturor să meargă la vot. De remarcat că secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu și-a exprimat opțiunea la Secţia nr. 150 din Capitală. Cu doar câteva zile în urmă, Ștefănescu îi îndemna pe oameni printr-o postare pe facebook să meargă la vot.