Carousel hot news

SCANDAL la reunirea Craiovei. Fiul lui Mititelu, aproape să fie LINŞAT!

Scandal cu fiul lui Mititelu. Echipa patronată de Adrian Mititelu, Universitatea Craiova, s-a reunit luni înainte de startul în Liga a 4-a. Elevii lui Nicolo Napoli, instalat în funcţia de...
Autori: Claudiu Melinte, Ionut Neamţu | 18.07.2017 | 01:15
SCANDAL la reunirea Craiovei. Fiul lui Mititelu, aproape să fie LINŞAT!

Scandal cu fiul lui Mititelu. Echipa patronată de Adrian Mititelu, Universitatea Craiova, s-a reunit luni înainte de startul în Liga a 4-a. Elevii lui Nicolo Napoli, instalat în funcţia de antrenor au făcut vizita medicală de dimineaţă, iar apoi s-au întânit cu fanii, aproximativ 1000, la baza de antrenament. 

VEZI AICI IMAGINI ŞI VIDEO DE LA REUNIREA CRAIOVEI

Scandal cu fiul lui Mititelu. Fotbaliştii, împreună cu suporterii au cântat imnul echipei, au scandat, însă la un moment dat petrecerea s-a oprit brusc şi a început scandalul! Printre jucătorii Craiovei s-a aflat şi Adrian Mititelu jr. nimeni altul decât fiul patronului. Când a fost zărit de suporteri, aceştia s-au dus la el şi au încercat să-l dea cu forţa afară din incinta stadionului. În acel moment, Gogoaşă, căpitanul echipei şi Nicolo Napoli au intervenit. Numai în acel galeria s-a retras. moment  La aceste scene a asistat şi Adrian Mititelu, care a asistat înmărmurit la ceea ce se întâmpla.

fiul lui mititelu

Scandal cu fiul lui Mititelu Tot scandalul a pornit acum mai mulţi ani când Adrian Mititelu jr. evolua la formaţia patronată de tatăl său. Suporterii au văzut doar o ”pilă” pe teren timp de mai multe meciuri şi au cerut conducerii să scape de el. În acel moment, Adrian Mititelu a declarat că fiul său nu va mai evolua niciodată pentru Craiova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!