News

Scandal cu focuri de armă la Brașov, soldat cu șapte răniți. Omenii legii au reținut opt suspecți

20.04.2020 | 11:58
Scandal cu focuri de arma la Brasov soldat cu sapte raniti Omenii legii au retinut opt suspecti
ADVERTISEMENT

În urma unui scandal aplanat cu focuri de armă la Săcele, Brașov, șapte persoane au fost rănite, în timp ce polițiștii au reținut opt suspecți.

Scandal la Săcele, Brașov

Duminică seara, polițiștii din Brașov au intervenit la un scandal iscat în Săcele, în urma căruia opt persoane au fost reținute de oamenii legii și prezentate, luni, instanței pentru a fi luate măsuri preventive, informează Agerpres.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a transmis că duminică seara o persoană a aplelat numărul unic de urgențe 112 pentru a reclama faptul că în Săcele a izbucnit un scandal, în care au fost implicate mai multe persoane.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliție și Jandarmerie, precum și personalul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

ADVERTISEMENT

Pentru a aplana conflictul, unul dintre polițiști a tras două focuri de armă în plan vertical pentru a restabili liniștea, informează IPJ Brașov.

Șapte persoane au fost rănite, iar opt suspecți reținuți

În urma cercetărilor la fața locului, s-a descoperit că 18 persoane au fost implicate în scandal, ce au fost duse mai apoi la sediu pentru audieri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în urma conflictului de la Săcele, șapte persoane au fost rănite. Una dintre ele a fost transportată la spital, însă a refuzat internarea, în timp ce celelalte persoane au primit îngrijiri medicale la locul incidentului.

Polițiștii au decis să rețină opt suspecți, ce vor fi cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au mai anunțat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Tribunalului Braşov, Gabriela Ciolacu, a transmis că ședinţa de judecată în care cei opt inculpaţi din Săcele vor fi prezentaţi instanţei cu propuneri în vederea luării unor măsuri preventive ar putea fi una în sistem de videoconferinţă, pe fondul măsurilor luate de autorități din cauza epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT