Scandal cu înjurături la Voluntari-Dinamo: „Doar cu blaturi d-astea câștigați!” Video și foto

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Eduard Nicolae Popa    Cristi Coste   
în Dinamo
06/11/2018, 00:04
Scandal cu înjurături la Voluntari-Dinamo: „Doar cu blaturi d-astea câștigați!” Video și foto GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Mircea Rednic și staff-ul său, înjurați de spectatori la Voluntari-Dinamo

Cel mai important moment de la meciul din etapa a 14-a din Liga 1 Betano dintre FC Voluntari și Dinamo a fost în prelungirile partidei, când „câinii” au primit un penalty după un henț comis de Zgrablic. Banca ilfovenilor a explodat după acest moment iar mai mulți spectatori din spatele băncii lui Mircea Rednic i-au înjurat pe oficialii dinamoviști.

„A fost mâna jos! Nu se poate așa ceva!”, a fost reacția lui Dinu Todoran, după ce a văzut ca împotriva echipei sale s-a dictat un penalty. Frustrarea lui Todoran vine după ce în prima repriză a avut loc o fază asemănătoare, care nu s-a soldat însă cu o lovitură de pedeapsă.

Scandal la Voluntari-Dinamo. Mircea Rednic, înjurat de spectatori

Două persoane care purtau geci cu însemnele clubului FC Voluntari au început să îi înjure pe oficialii lui Dinamo, după ce Cătălin Popa a acordat penalty. Antrenorul secund al lui Mircea Rednic, Iulian Mihăescu, s-a dus spre tribune pentru a le răspunde contestatarilor. Aceștia au urlat către Rednic și staff-ul său „Doar cu blaturi d-astea câștigați”.

Iulian Mihăescu, nervos la finalul meciului FC Voluntari - Dinamo
Iulian Mihăescu, nervos la finalul meciului FC Voluntari – Dinamo

Faza din prima repriză a fost reclamantă și de directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica“Faze identice. La Junior Morais e penalty, la Cooper nu e. O fi bine aşa?” a scris Meme, pe rețelele de socializare.

Închide ×