Carousel hot news

Ioniţă, ROŞU într-un minut! “Mi-au ÎNJURAT familia!” Gest GOLĂNESC

UPDATE, ora 23:09 / Alex Ioniţă a explicat eliminarea din minutul 83: "Gnohere m-a înjurat şi mi-a dat o palmă. Arbitrul mi-a dat mie galben. Toţi mă înjurau de toată familia, de toţi...
13.08.2017 | 00:07

UPDATE, ora 23:09 / Alex Ioniţă a explicat eliminarea din minutul 83: “Gnohere m-a înjurat şi mi-a dat o palmă. Arbitrul mi-a dat mie galben. Toţi mă înjurau de toată familia, de toţi morţii. Nu îmi venea să cred. Nu îmi place să dau nume. Arbitrul nu spunea nimic. A venit Larie şi m-a împins şi el. Domnul arbitru ne-a chemat pe mine şi Larie. Atât am avut de zis: Domnul arbitru mi-a zis să plec de acolo şi mi-a dat tot mie roşu. Îmi pare rău pentru astfel de incidente.

Nu pot să mă schimb niciodată. Mă simt foarte bine la Astra, n-aş putea niciodată. Că o să câştig dublu la Steaua nu mă încântă cu nimic. Eu vreau să plec afară şi să ajung la echipa naţională a României”


FCSB şi Astra au încheiat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1. Giurgiuvenii au deschis scorul prin Mois în minutul 7, în timp ce Gnohere a marcat în minutul 64. Cea mai fierbinte fază a meciului s-a petrecut în minutul 83 când Alex Ioniţă a fost eliminat. 

Ionita Steaua. Totul a pornit de la un fault al lui Harlem Gnohere. “Bizonul” a fost avertizat cu cartonaş galben, însă s-a creat un meleu în jurul său, iar Larie şi Ioniţă au avut un conflict mai aprins. Cei doi au văzut cartonaşul galben din partea arbitrului.

Ionita Steaua. A aplaudat ironic galeria Stelei

Ionita Steaua. Alex Ioniţă nu s-a potolit şi s-a dus la arbitru ameninţător să îi ceară socoteală pentru cartonaşul galben. Nu este clar ce i-a transmis arbitrului Adrian Cojocaru, dar cavalerul nu a ezitat şi i-a dat al doilea cartonaş galben în mai puţin de un minut şi l-a eliminat pe jucătorul Astrei.

Ionita Steaua. Înainte să iasă de pe teren, Ioniţă a aplaudat ironic galeria roş-albastră, apoi le-a arătat semne obscene celor care-l huiduiau. Apoi i-a pus banderola pe mână portarului Plamen Iliev. Jucătorul Astrei a ieşit de pe teren într-un cor de fluierături. Alex Ioniţă nu îi are deloc la inimă pe stelişti, după un meci din primăvară, încheiat cu victoria FCSB, Ioniţă a declarat: “Mi-aş da 5 ani din viaţă să bat Steaua”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri