Sport

Scandal cu iubita lui Alex Pițurcă. Totul a plecat de la banii din donații. „Ce mizerie de om ar trebui să fii?”

08.04.2020 | 16:52
Scandal cu iubita lui Alex Piturca Totul a plecat de la banii din donatii Ce mizerie de om ar trebui sa fii
ADVERTISEMENT

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, a promovat pe rețelele de socializare campania de strângere de fonduri lansată de Institutul Național de Cercetare Cantacuzino și este acuzată că primește o parte din donații.

Cristina Ich promovează campania de strângere de fonduri

Institutul Național de Cercetare Cantacuzino a demarat o campanie de strângere de fonduri, promovată ulterior în mediul online de persoane influente, precum Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la postările vedetelor de pe rețelele de socializare, Corina Vînțan, fostul purtător de cuvânt al MAE și director executiv al unei companii de relații publice, a susținut că o parte din donațiile cetățenilor pentru Institutul Cantacuzino merge către vedetele de pe Instagram care promovează campania.

Să ceri 10 euro populației și apoi să explici cum doar o treime merg către cauză, apoi o treime către un premiu care este un apartament de lux în nordul Bucureștiului și o treime pe cheltuieli de marketing, adică influenceri?

ADVERTISEMENT

Mi se pare exagerat, dacă nu de-a dreptul vulgar și deplasat. Sa nu mai zic că poate fi interpretat ca țeapă.

Domnilor, nu sunt vremuri să plătești influenceri pentru a cere bani populației. Dacă influencerii vor să fie plătiți, nu îi solicitați, pentru că sunt mulți alții care o vor face gratuit”, a transmis Corina Vînțan.

ADVERTISEMENT

Reacția iubitei lui Alex Pițurcă

La mai puțin de 24 de ore de la momentul în care a primit acuzațiile, Cristina Ich a reacționat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, în care a negat că ar fi primit bani din donațiile îndreptate către Institutul Național de Cercetare Cantacuzino.

Cât hate mi-am luat de ieri până astăzi… Și de la oameni pe care i-am cunoscut și i-am ajutat. Eu înțelesesem de la voi că sunt plătită pe drepturi de imagine, ceea ce s-a întâmplat. Am semnat un contract acum șase luni.

ADVERTISEMENT

Cum să vă gândiți că, eu, care refuz campanii, vă iau banii? Ce mizerie de om ar trebui să fii?”, a scris Cristina Ich.

ADVERTISEMENT