ADVERTISEMENT
Sport

Scandal cu iubita lui Alex Pițurcă. Totul a plecat de la banii din donații. „Ce mizerie de om ar trebui să fii?”

Autor: Francisc Oprea | 08.04.2020 | 16:52
Scandal cu iubita lui Alex Pițurcă. Totul a plecat de la banii din donații. „Ce mizerie de om ar trebui să fii?”
Cristina Ich și Alex Pițurcă. FOTO: Click

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, a promovat pe rețelele de socializare campania de strângere de fonduri lansată de Institutul Național de Cercetare Cantacuzino și este acuzată că primește o parte din donații.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich promovează campania de strângere de fonduri

Institutul Național de Cercetare Cantacuzino a demarat o campanie de strângere de fonduri, promovată ulterior în mediul online de persoane influente, precum Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României.

La scurt timp de la postările vedetelor de pe rețelele de socializare, Corina Vînțan, fostul purtător de cuvânt al MAE și director executiv al unei companii de relații publice, a susținut că o parte din donațiile cetățenilor pentru Institutul Cantacuzino merge către vedetele de pe Instagram care promovează campania.

ADVERTISEMENT

Să ceri 10 euro populației și apoi să explici cum doar o treime merg către cauză, apoi o treime către un premiu care este un apartament de lux în nordul Bucureștiului și o treime pe cheltuieli de marketing, adică influenceri?

Mi se pare exagerat, dacă nu de-a dreptul vulgar și deplasat. Sa nu mai zic că poate fi interpretat ca țeapă.

ADVERTISEMENT

Domnilor, nu sunt vremuri să plătești influenceri pentru a cere bani populației. Dacă influencerii vor să fie plătiți, nu îi solicitați, pentru că sunt mulți alții care o vor face gratuit”, a transmis Corina Vînțan.

Reacția iubitei lui Alex Pițurcă

La mai puțin de 24 de ore de la momentul în care a primit acuzațiile, Cristina Ich a reacționat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, în care a negat că ar fi primit bani din donațiile îndreptate către Institutul Național de Cercetare Cantacuzino.

ADVERTISEMENT

Cât hate mi-am luat de ieri până astăzi… Și de la oameni pe care i-am cunoscut și i-am ajutat. Eu înțelesesem de la voi că sunt plătită pe drepturi de imagine, ceea ce s-a întâmplat. Am semnat un contract acum șase luni.

Cum să vă gândiți că, eu, care refuz campanii, vă iau banii? Ce mizerie de om ar trebui să fii?”, a scris Cristina Ich.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1