News

Scandal cu peste 40 de persoane implicate la Dej, după un accident rutier. Trupele speciale au intervenit. Video

08.05.2020 | 23:26
Scandal cu peste 40 de persoane implicate la Dej dupa un accident rutier Trupele speciale au intervenit Video
ADVERTISEMENT

Un scandal cu peste 40 de persoane implicate a avut loc vineri seară în orașul Dej. În urma unui accident rutier zeci de persoane s-au confruntat, iar la fața locului au ajuns rapid trupele speciale.

Scandal cu peste 40 de persoane implicate la Dej, după un accident rutier. Trupele speciale au intervenit

Circa 40 de persoane au fost implicate, vineri seara, într-un nou scandal public în România, aflată încă în perioada stării de urgență.

ADVERTISEMENT

Disputa stradală a avut loc de această dată în județul Cluj, mai exact în Dej, iar confruntarea a plecat de la un accident rutier.

Gravitatea situației a necesitat intervenția polițiștilor, care la rândul lor au chemat în ajutor și trupe speciale, după ce în zonă s-au adunat aproximativ 30-40 de persoane pentru a susține una dintre persoanele implicate în eveniment.

ADVERTISEMENT

Conform someșeanul.ro, conflictul a avut loc în zona Bungăr din Dej, iar una dintre victime spune că a fost lovită cu o lopată în cap.

Un conflict mai vechi între ”rivali” s-a aprins din nou

Din primele informații ar fi vorba de un conflict mai vechi între mai multe persoane. Precedent disputei de vineri, aceștia și-ar fi adresat mai multe amenințări și pe rețelele de socializare, iar fitilul disputei a fost aprins în urma acestui incident.

ADVERTISEMENT

A avut un accident cu un frate de-al meu, l-a amenințat pe fratele meu. O venit și m-o urmărit pe Valea Chiejdului. Omul ăsta m-a urmărit acuma două ore pe mine. Am martori. O să depun plângere”, a declarat unul dintre cei implicați în eveniment pentru sursa citată.

“Domnul cu Dacia a venit din față și a intrat frontal în mine. Fratele lui a venit din spate. Când a intrat în mine, fratele lui s-a dat jos din mașină să îmi dea cu lopata în cap.

ADVERTISEMENT

O lovit-o și pe domnișoara, i-a dat un pumn”, sunt cuvintele celeilalte persoane implicate în acest incident.

ADVERTISEMENT
Tags: