News

Scandal cu săbii și împușcături în județul Dâmbovița. Un bărbat, în stare gravă la spital

11.05.2020 | 10:18
Scandal cu sabii si impuscaturi in judetul Dambovita Un barbat in stare grava la spital
ADVERTISEMENT

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după un scandal imens cu săbii și împușcături care a avut loc în acest weekend într-un sat din județul Dâmbovița.

Scandal cu săbii și împușcături în județul Dâmbovița. Un bărbat, în stare gravă la spital

Un tănăr de 30 de ani din satul Cazaci, comuna Nucet (Dâmbovița) a fost rănit grav cu o sabie, după ce a sărit să apere un cunoscut, de 52 de ani, care fusese bătut de patru indivizi din sat.

ADVERTISEMENT

Conform Știrile ProTv, agresorii erau supărați că victima dăduse cu mașina peste sticlele lor cu bere, lăsate intenționat pe asfalt. Eroarea aproape fatală a victimei a fost aceea că ar fi încercat să oprească mașina și să le ceară explicații.

Spre ghinionul său, cei patru s-au năpustit asupra lui și l-au bătut până l-au lăsat inconștient.

ADVERTISEMENT

Martorii au sunat la 112, iar polițiștii veniți acolo au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment, în aer, pentru a potoli spiritele.

Ce spun cei din zonă despre incident

Luiza Bărboiu, primarul din comuna Nucet, descrie, cu lux de amănunte, scandalul din localitatea pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

”Unul dintre agresori a lovit cu o sticlă în mașina lui Florin. Doi dintre ei s-au năpustit pe Florin și l-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu o sticlă. Ar fi apărut și fratele unuia dintre cei doi cu o sabie. Era și poliția acolo. Unul dintre ei a tras un foc în aer.”, a spus edilul, conform sursei citate.

Sursa citată mai scrie că bărbatul rănit se ducea către gară să își ia soția, navetistă. Când a constatat că soțul ei nu mai apare la gară și nici nu îi răspunde la telefon, soția s-a îngrijorat și a pornit spre casă. Pe drum și-a găsit soțul inconștient, într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

”Era plin de sânge, nici nu l-am cunoscut, la față era vai de el, săracul. Au sărit câțiva copii să îi sperie, i-au speriat un pic, apoi a venit unul cu o mașină roșie cu o sabie și a tăiat un băiețel.”, spune soția victimei.

Victima a fost preluată de un echipaj de la ambulanță și transportat la Spitalul Județean, unde medicii i-au acordat îngrijiri. Pentru că starea i se înrăutățea, au decis să fie transferat către o clinică din Capitală.

Cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ei urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT