Fotbal international

Scandal cu Steliano Filip în prim plan înainte de derby-ul Dinamo Zagreb – Hajduk Split. Petrecere cu alcool și poker. Foto

13.12.2018 | 18:07
Scandal cu Steliano Filip in prim plan inainte de derbyul Dinamo Zagreb  Hajduk Split Petrecere cu alcool si poker Foto

Steliano Filip este în centrul unui imens scandal în Croația, înainte de derby-ul Dinamo Zagreb – Hajduk Split. Presa croată a publicat o serie de imagini în care fotbalistul român petrece alături de alți doi coechipieri de la Hajduk, Stipe Vucur și Andre Fomitschow, iar petrecerea nu este lipsită de alcool, țigări și jocul de poker. Cei trei jucători se numără printre cei mai criticați componenți ai lotului antrenat de Sinisa Orescanin.

“Culmea, sunt tocmai 3 dintre cei mai criticați jucători ai echipei”, au scris jurnaliștii de la 24Sata, după ce Filip, Vucur și Fomitschow au petrecut cu doar câteva zile înainte de derby-ul Croației. Fotbaliștii au consumat alcool, au fumat țigări și au jucat poker, s-au fotografiat și au postat imaginile pe Instagram. “Sunt mai activi pe Instagram decat pe teren”, au mai notat jurnaliștii croați.

Steliano Filip, petrecere cu alcool și poker înainte de derby-ul Croației
Steliano Filip, petrecere cu alcool și poker înainte de derby-ul Croației

Steliano Filip, petrecere cu alcool și poker înainte de derby-ul Croației

Oficialii lui Hajduk Split nu au anunțat încă dacă vor lua măsuri disciplinare față de Steliano Filip și colegii săi, însă fanii echipei cu siguranță nu vor trece peste escapada jucătorilor, având în vedere că Hajduk este abia pe locul 6 în clasament, cu 23 de puncte după 16 etape, la 19 puncte în spatele liderului Dinamo Zagreb.

Steliano Filip a fost cumpărat de Hajduk Split de la Dinamo București la începutul anului 2018. Croații au plătit un milion de euro pentru transferul fundașului stânga de 24 de ani, care în acest sezon a jucat doar 6 partide. Ultimul meci în care Filip s-a aflat pe teren a fost înfrângerea de pe teren propriu cu Osijek, din luna octombrie. În plus, jucătorul român nu a prins nici măcar banca de rezerve în ultimele partide. Cotat în prezent la 500.000 de euro pe piața transferurilor, Filip a jucat în total în 11 meciuri pentru Hajduk din momentul în care a fost transferat în Croația.