ADVERTISEMENT
News

Scandal cu un jandarm surprins fără mască în tramvai! A fost sancționat de superiori

Autor: Alexandru Năstase | 04.09.2020 | 18:44
Scandal cu un jandarm surprins fără mască în tramvai! A fost sancționat de superiori
Jandarmul a fost surprins fără mască în tramvai. Sursa foto - facebook

Scandal cu un jandarm surprins fără mască în tramvai! Cazul a fost prezentat de Jandarmeria Ialomiţa, postarea fiind preluată pe contul de Facebook al Jandarmeriei Române, inclusiv cu fotografii ale jandarmului care nu poartă mască.

ADVERTISEMENT

A făcut lucrul acesta, deși se afla într-un mijloc de transport în comun, iar legea prevede clar obligativitatea de a avea gura si nasul acoperite.

“În această dimineaţă, am primit din partea cetăţenilor, pe adresa noastră de facebook, mai multe fotografii care prezintă un jandarm aflat într-un mijloc de transport în comun, fără să poarte masca de protecţie, aşa cum prevede legea.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit jandarmul care nu purta mască în tramvai

Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a dispus de urgenţă verificarea acestor imagini, iar din primele verificări a rezultat faptul ca jandarmul face parte din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.

Şi cum nimeni nu este mai presus de lege, am hotărât efectuarea unei cercetări amănunţite cu privire la aspectele sesizate, urmând a fi luate măsurile legale. Mulţumim cetăţenilor pentru transmiterea acestor imagini”, a transmis Jandarmeria.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ialomiţa a precizat că jandarmul se afla într-un mijloc de transport în comun din Bucureşti, catalogând drept regretabil gestul acestuia de a nu purta mască de protecţie.

“Într-adevăr este vorba despre colegul nostru, iar imaginile par a fi făcute într-un mijloc de transport in comun din Bucureşti. Gestul lui de a nu purta masca este regretabil şi singular la nivelul unităţii.

ADVERTISEMENT

Faţă de acesta pot fi luate măsuri disciplinare, deoarece are obligaţia sa respecte prevederile legale cu privire la prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS COV 2”, a precizat Jandarmeria Ialomiţa.

Imediat s-au făcut verificări, iar jandarmul a fost identificat. Bărbatul locuiește în Buzău, însă lucrează în Urziceni, fiind încadrat la Inspectoratul Județean de Jandarmerie Ialomița.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă avea la el mască de protecție, acesta le-a declarat superiorilor săi că a dat-o jos în momentul în care a vorbit la telefon cu o persoană.Cât privește o eventuală amendă, aceasta trebuie să fie decisă de structurile din județul Buzău

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!