News

Scandal de proporții în București. Oamenii s-au luat la bătaie. Zeci de polițiști și mascați au descins în forță.

19.04.2020 | 22:27
Scandal de proportii in Bucuresti Oamenii sau luat la bataie Zeci de politisti si mascati au descins in forta
Scandal de proporții în sectorul 5 al Capitalei. Zeci de polițiști și mascați au descins în forță.
ADVERTISEMENT

Zeci de polițiști și mascați au descins pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei pentru aplanarea unui scandal de proporții. Oamenii legii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, iar scandalagii au fost duși la secție încătușați.

Scandal de proporții în sectorul 5. Polițiștii au tras focuri de armă

În jurul orei 21, printr-un apel la 112, s-a cerut intervenția poliției pentru aplanarea unui conflict pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Mai multe persoane de etnie rromă, care se aflau la o petrecere, s-au luat la bătaie, motiv pentru care a fost necesară intervenția forțelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, polițiștii au fost atacați de petrecăreți cu pietre și cu alte obiecte pe care le-au găsit la îndemână, motiv pentru care oamenii legii au cerut sprijin trupelor speciale. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi.

Petrecere cu peste 40 de persoane

Deși nu aveau voie, întrucât ordonanța militară a interzis cu desăvârșire petrecerile și întrunirile de orice natură, mai mulți cetățenii de etnie rromă nu au ținut cont de restricții și au încins o petrecere la care au participat peste 40 de persoane.
Pe fondul alcoolului consumat, petrecăreții au devenit violenți, gălăgioși, motiv pentru care, vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutorul forțelor de ordine. Polițiștii au fost amenințați, înjurați și atacați cu pietre.
În acest sens, oamenii legii au folosit armamentul din dotare pentru a încerca să aplaneze conflictul. Mai multe persoane au fost imobilizate și 20 dintre scandalagii au fost duși deja la secție pentru audieri. În urma focurilor de armă, nicio persoană nu a fost rănită.