Life

Scandal de proporții în familia lui Neti Sandu. Ce a pățit cumnatul îndrăgitei vedete de la Pro TV

Scandal de proporții în familia lui Neti Sandu. Cumnatul vedetei de televiziune se află într-o situație delicată.
22.08.2021 | 16:25
Scandal de proportii in familia lui Neti Sandu Ce a patit cumnatul indragitei vedete de la Pro TV
Scandal de proporții în familia lui Neti Sandu. Ce a pățit cumnatul îndrăgitei vedete de la Pro TV. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un scandal de proporții are loc în familia lui Neti Sandu. Puțini știu că astrologul de la Pro TV are mulți sportivi în familie, inclusiv cumnatul ei, antrenorul Sandu Kapelovies.

Sora vedetei de televiziune, Mari, este căsătorită cu antrenorul și au împreună o fiică, Alice Kapelovies, care joacă volei în echipa națională. Însă antrenorul se confruntă cu o problemă serioasă din cauza unui scandal care a tulburat apele.

ADVERTISEMENT

Scandal de proporții în familia lui Neti Sandu. Ce a pățit cumnatul îndrăgitei vedete de la Pro TV

Scandal de proporții în familia lui Neti Sandu, după ce cumnatul ei, Sandu Kapelovies, antrenor de volei, s-a ales cu daune uriașe pe care trebuie să le plătească, scrie bzi.ro.

Sandu Kapelovies avea propriul său club care activa în competițiile de juniori. Din cauza unui scandal fără precedent cu Gheorghe Vișan, fostul președinte al Federației Române de Volei, antrenorul a fost exclus din orice activitate legată de acest sport.

ADVERTISEMENT

Mai exact, excluderea cumnatului astrologului de la Pro TV a avut loc în 2018, în urma unui vot al Adunării Generale. Au fost 104 voturi pentru excludere, 3 împotriva și o abținere.

La rândul său, Sandu Kapelovies susține că această mișcare a fost o răzbunare a lui Gheorghe Vișan. Mai mult, cei doi au fost prieteni foarte buni, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Problemele dintre cei doi ar fi apărut după ce Sandu a trimis mai multe scrisori către Ministerul Tineretului și Sporturilor. În aceste scrisori prezenta situația reală a voleiului.

Acesta a mai propus și câteva măsuri care ar putea fi adoptate de Federație. Gestul său a fost considerat un „atac la adresa președintelui”, după care a fost exclus din lumea voleiului.

ADVERTISEMENT

Potrivit cumnatului lui Neti Sandu, membrii adunării și-au exprimat voturile din cauza fricii. Vișan s-ar fi temut că Sandu ar fi putut candida  împotriva lui la alegerile care au avut loc anul trecut.

„Nimeni nu are curajul să-și spună opiniile pentru a nu-l supăra pe acest dictator. Dar mie, vă spun sincer, nu mi-e frică de gândacii de bucătărie. Mi-e doar scârbă”, a declarat Sandu Kapelovies, potrivit sursei citate mai sus.

Cumnatul lui Neti Sandu a contestat decizia Federației în instanță

Ulterior, Sandu Kapelovies a contestat în instanță decizia Federației și a cerut daune în valoare de 250.000 lei. Din păcate, acesta a pierdut atât pe fond cât și în apel, dar a mai rămas cu soluția recursului.

Gheorghe Vișan l-a dat în judecată pe antrenor după ce acesta i-ar fi adresat injurii grave într-o publicație de profil. Pe fond a câștigat Sandu Kapelovies, iar în apel Gheorghe Vișan.  Cumnatul lui Neti Sandu a declarat, pentru FANATIK.RO, că nu s-a “prezentat la apel, pentru că nu am fost anunțat de avocat, iar Vișan a câștigat 10.000 lei ca daune. Menționez că refuzul continuării colaborării cu avocatul s-a datorat credinței mele ca Vișan nu va continua și financiar. Dar acesta nu a fost mulțumit cu daune de 10 000 lei, a făcut recurs și cere 50 000 lei”.

Vișan a avut cinci mandate în fruntea Federației Române de Volei. Noul președinte, Adin Cojocaru, a anunțat că urmează să schimbe statutul pentru a limita numărul de mandate la două.

„Eu am solicitat câteva modificări al statutului FRV, printre care și limitarea numărului de mandate pentru funcția de președinte. Acest lucru l-a deranjat teribil pentru că nu ar mai fi putut candida în acest an”, a mai spus cumnatul astrologului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: