Life

Scandal de proporții între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Iubitul Cristinei Pucean a fost dat afară de la nuntă de ”Regele Manelelor”

”Ești șeful României, dar nu pentru mine!”. Replica acidă care a pornit scandalul dintre Bogdan de la Ploiești și Florin Salam, chiar în timpul unei nunți.
01.07.2024 | 15:09
Scandal de proportii intre Florin Salam si Bogdan de la Ploiesti Iubitul Cristinei Pucean a fost dat afara de la nunta de Regele Manelelor
Scandal monstru între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești, chiar în timpul unei nunți. Sursa foto: Facebook/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lumea manelelor din România este zguduită de un scandal de proporții. Protagoniștii conflictului sunt Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Iată de la ce a pornit totul și ce vorbe dure și-au aruncat cei doi artiști.

Bogdan de la Ploiești, dat afară de la nuntă de către Florin Salam

Florin Salam și Bogdan de la Ploiești sunt la cuțite. Între cei doi maneliști a izbucnit un scandal de proporții, chiar în timpul unei nunți. Iubitul Cristinei Pucean a fost dat jos de pe scenă de către Florin Salam, iar din acel moment, a început să curgă valul de replici dure.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Bogdan de la Ploiești au fost invitați să cânte la aceeași nuntă. Momentul artistic al lui Bogdan de la Ploiești a fost, de fapt, punctul de pornire al scandalului dintre cei doi maneliști.

În timp ce iubitul Cristinei Pucean le cânta invitaților, Florin Salam a aruncat cu câteva bancnote spre el. În acel moment, Bogdan de la Ploiești și-a ieșit din fire și i-a transmis câteva vorbe dure colegului său de breaslă.

ADVERTISEMENT

”Ești șeful României, dar nu pentru mine. Vă spun sincer, pentru mine nu.”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Atacul dintre cei doi artiști nu s-a încheiat aici. Iubitul Cristinei Pucean i-a întors spatele lui Florin Salam, iar asta nu a făcut decât să amplifice tensiunile dintre cei doi. În zadar au încercat nuntașii să-i liniștească, că replicile dure au început să curgă.

ADVERTISEMENT

 

Florin Salam l-a desființat pe iubitul Cristinei Pucean în mediul online

La un moment dat, Florin Salam i-am făcut semn lui Bogdan de la Ploiești să plece. După ce Bogdan de la Ploiești a fost dat afară, ”Regele Manelelor” a vrut să îi transmită un mesaj la microfon, mesaj pe care l-au auzit toți cei prezenți la nuntă.

”Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge servețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele pe România. Ce-au avut ei, au fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi.”, a spus Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre cei doi nu s-a încheiat aici. După momentul artistic de la nuntă, Florin Salam a intrat live pe TikTok, acolo unde le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat și unde și-a exprimat și părerea despre colegul său de breaslă.

”Regele Manelelor” l-a desființat pe Bogdan de la Ploiești, numindu-l ”nesimțit” și un artist ”care nu are nicio valoare”. Ba mai mult, Florin Salam a susținut că știe că iubitul Cristinei Pucean are des parte de astfel de ”tratamente” la evenimente și că este mereu scuipat și luat la palme.

”Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă.

Dacă ăștia, zero, care nu au nicio valoare niciodată, au arfe, trebuie să îi faci să se simtă… Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă.”, a spus ”Regele Manelelor” în online.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Nebunie la Olimpiadă. Gestul extrem al unui hocheist australian
Nebunie la Olimpiadă. Gestul extrem al unui hocheist australian
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”