Life

Scandal de proporții la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a intervenit imediat

Scandal de proporții la Chefi la Cuțite, în ediția de luni seară. Chef Sorin Bontea a intervenit imediat.
25.05.2021 | 19:29
Scandal de proportii la Chefi la Cutite Sorin Bontea a intervenit imediat
Scandal de proporții la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a intervenit imediat. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Scandal la Chefi la Cuțite, în ediția de luni seară. Elena Matei și Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, s-au certat și și-au adresat replici dure unul la adresa celuilalt.

Sorin Bontea a intervenit în conflictul dintre cei doi concurenți pentru a calma spiritele. În ediția 38 din sezonul 9, toate echipele au avut un scor egal la battle-uri, așa că au intrat la duel.

ADVERTISEMENT

Scandal de proporții la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea a intervenit imediat

Cele trei echipe au început să-și pregătească rețeta care să le asigure succesul după degustare. În timp ce își alegeau locul la bancul de lucru, Elena Matei din echipa verde și Ștefan Borleanu au început un scandal de proporții.

Ceilalți concurenți au dezvăluit că cei din echipa mov sau aliat cu albaștrii pentru a-i elimina pe verzi, acesta fiind și motivul pentru care a izbucnit scandalul.

ADVERTISEMENT

Elena i-a numit „nesimțiți” pe cei din echipa lui Florin Dumitrescu, fiind pe punctul de a izbucni în plâns.

Sorin Bontea a încercat să-i calmeze pe cei doi concurenți și să readucă liniștea, atât cât a fost posibil, la proba de duel.

ADVERTISEMENT

La cel de-al nouălea duel, concurenții au avut parte de o surpriză atunci când au văzut-o pe Irina Fodor cu un bol de bilețele.

Pe aceste se aflu nume de țări: România, Turcia, India, Spania, Mexic, Grecia, Germania, Marea Britanie, China, Statele Unite ale Americii, Franța și Rusia.

ADVERTISEMENT

În ordinea numărului de pe biletul extras, fiecare concurent a oferit unui alt concurent un specific culinar al unei țări pentru proba de duel.

Cele trei echipe au ajuns fiecare la duel, după ce jurizarea de la battle-uri a adus egalitate, lucru rar întâlnit în cadrul show-ului culinar. De obicei, doar două echipe ajung la duel, însă acum a fost o situație de excepție.

Echipa verde a avut un preparat inedit la battle-uri, ribeye cu piure de varză și sos de gorgonzola.

Concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu au preparat risotto de conopidă cu conopidă la grătar și conopidă făcută sub formă de șnițel.

Echipa albastră a pregătit o porție de penne al forno cu pește, sos bechamel și icre de somon. Șocul a fost mare atunci când concurenții au primit rezultatele jurizării.

ADVERTISEMENT