Fotbal intern

Şefii lui Dinamo, interzişi! Oamenii lui Nicu Badea au sunat la 112!

Caz incredibil înainte de partida dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. "Câinii" au revenit pe stadionul din "Ştefan cel Mare" pentru acest meci, în urma unui acord de închiriere pe care l-au...
Sefii lui Dinamo interzisi Oamenii lui Nicu Badea au sunat la 112
ADVERTISEMENT

Caz incredibil înainte de partida dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. “Câinii” au revenit pe stadionul din “Ştefan cel Mare” pentru acest meci, în urma unui acord de închiriere pe care l-au făcut cu reprezentanţii clubului CS Dinamo. Preşedintele CS, Monica Iagăr, a aprobat folosirea stadionului pentru acest meci, însă, cu doar o jumătate de oră înainte de fluierul de start, oficialii roş-albi au avut parte o o surpriză.

Monica Iagăr şi-a dat acceptul, însă CS Dinamo nu deţine întreg stadionul! Tribuna oficială şi cele două loje, din stânga şi din dreapta oficialei, sunt deţinute de societatea lui Nicolae Badea. Iar acesta, aflat în conflict deschis cu Ionuţ Negoiţă, a refuzat să permită accesul pentru această partidă. În plus, cei prezenţi la meci nu au avut voie nici să folosească parcarea arenei, care aparţine tot firmei lui Badea.

ADVERTISEMENT

Scandal Dinamo – Gaz Metan. S-a sunat la 112

Situaţia a mers şi mai departe, pentru că oficialii lui Dinamo erau într-o încăpere din oficială pe care nu aveau voie să o folosească, iar reprezentanţii firmei lui Nicolae Badea au chemat poliţia la 112! La faţa locului au apărut şi organele de ordine, însă nu s-a luat nicio măsură până la urmă. În parcare a avut acces doar Ioan Mărginean, preşedintele celor de la Gaz Metan! Într-un final, cu doar 45 de minute înainte de startul meciului, Badea a acceptat să deschidă doar o lojă!

Scandalul dintre cele trei părţi, societatea lui Nicolae Badea, clubul condus de Negoiţă şi CS Dinamo a erupt după ce Compania Naţională de Investiţii a anunţat că vrea să reconstruiască stadionul Dinamo. Societatea lui Nicolae Badea nu a vrut să renunţe benevol la tot ceea ce deţinea la arenă, fapt dezavuat de celelalte două părţi. În plus, în luna noiembrie vine scadenţa datoriei pe care Negoiţă o are la Badea pentru preluarea clubului, cifrată la 3,6 milioane de euro, informaţie furnizată EXCLUSIV de FANATIK.RO (vezi AICI detalii).

ADVERTISEMENT

“Penibilă această situaţie! Cum să mi se pară altfel? Ca şi situaţia stadionului. Din feelingul meu nu se va face nimic. Aşa suntem noi, românii, ne place să punem piedici. De aceea nu vin nici oamenii la stadion, nici sponsorii la fotbal” (Ionel Dănciulescu)