Life

Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite. Acuzații grave la adresa producătorilor: ”Jocurile sunt făcute”

Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, a ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite, sezonul 9, însă prezența ei la ultima probă a emisiunii culinare a stârnit adevărate controverse între participanți, dar și în rândul fanilor.
15.06.2021 | 23:49
Scandal dupa ce Narcisa Birjaru a ajuns in finala Chefi la Cutite Acuzatii grave la adresa producatorilor Jocurile sunt facute
ADVERTISEMENT

Telespectatorii show-ului culinar de la Antena 1 s-au arătat complet dezamăgiți de participanții care au oportunitatea să lupte pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Internauții sunt convinși că tânăra din echipa mov nu avea ce căuta în marea finală.

Foarte multe persoane au lansat acuzații grave la adresa producătorilor, care se pare că au făcut jocurile, asta pentru că regulile au fost schimbate pe ultima sută de metri. Fiecare mentor trebuie să aibă un concurent în finală, Narcisa Birjaru fiind din partea lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Participanta în vârstă de 24 de ani a stârnit foarte multe comentarii în mediul virtual, asta și pentru că s-ar zvoni că ea ar pleca acasă cu trofeul de la Chefi la cuțite, în condițiile în care cei care ar fi meritat pe deplin această șansă au fost eliminați.

Narcisa Birjaru, mărul discordiei din marea finală Chefi la cuțite. Ce spun oamenii

„A fost ultimul sezon la care mă uit”, „Păcat de bucătarii adevărați…”, „Asta e mascaradă, nu mai e concurs. Mi-am dat seama prea târziu”, „Cred că au încurcat filmările cu Acces Direct” sau „Jocurile sunt făcute”, sunt doar câteva dintre mesajele oamenilor lăsate pe pagina de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Comentariile fanilor Chefi la cuțite au venit și după ce prezentatoarea Irina Fodor a fost nevoită să ofere explicații despre prezența Narcisei Birjaru în marea finală de la Antena 1, gazda precizând că degustarea a fost făcută de oameni simpli.

Se pare că justificarea vedetei de la Antena 1 nu a fost deloc pe placul celor care urmăresc cu sufletul la gură show-ul, la fel cum s-a întâmplat și în rândul concurenților. Cel care a răbufnit a fost Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Tânărul a pierdut șansa de a lupta în marea finală de la Chefi la cuțite, ținând să menționeze că fetele Narcisa Birjaru și Elena Matei nu aveau ce căuta la ultima probă.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto”, a fost declarația făcută de Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Ștefan Borleanu a trecut de partea lui Sorin Bontea. Gătește alături de Elena Matei

Ștefan Borleanu a purtat pe parcursul competiției tunica albastră, însă Sorin Bontea a făcut o mișcare strategică extrem de importantă. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a fost convins să gătească alături de Elena Matei în finala Chefi la cuțite.

Din păcate, concurentul din Vâlcea a căzut în capcana întinsă de mentorul echipei verzi, în timp ce liderul său s-a întrebat cum a putut acesta să trădeze persoanele alături de care a lucrat cot la cot în timpul filmărilor de la Antena 1.

„Chef Bontea e o vulpe bătrână care mi-a întins o capcană, mi-a întins o bucată de carne pe care eu am mușcat-o ca prostul”, a mărturisit Ștefan Borleanu.

„Cumva echipa albastră trebuie divizată, toate battle-urile noastre s-au bazat pe strategie”, a spus Sorin Bontea despre lucrurile pe care se bazează în marea finală Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT