News

Scandal după ce o femeie gardian a întreținut relații intime cu un deținut. Ce beneficii a mai avut condamnatul

Scandal după ce o femeie gardian a întreținut relații intime cu un deținut în Statele Unite ale Americii
03.07.2021 | 20:28
Scandal după ce o femeie gardian a întreținut relații intime cu un deținut. Ce beneficii a mai avut condamnatul
O femeie gardian a ajuns în spatele gratiilor pentru că a întreținut relații sexuale cu un condamnat. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Femeia se ocupa cu paza într-un penitenciar din SUA, dar a sfârșit prin a fi și ea condamnată. A ajuns după gratii după ce a întreținut relații intime cu un deținut.

Mai mult decât atât, aceasta îi oferea și tratament preferențial bărbatului de care, spun martorii, se îndrăgostise subit și fără scăpare.

ADVERTISEMENT

Scandal după ce o femeie gardian a întreținut relații sexuale cu un condamnat

Interesant este că femeia își decupa inclusiv pantalonii de la uniformă pentru a putea întreține mai ușor raporturi sexuale cu deținutul.

Presa de peste ocean a relatat că relația dintre cei doi s-a desfășurat chiar sub privirile altor persoane. Astfel, cel puțin alți 11 deținuți i-au văzut pe cei doi întreținând raporturi sexuale.

ADVERTISEMENT

Tina Gonzalez pe numele ei, în vârstă de 26 de ani, a fost în cel din urmă arestată. S-a ajuns la această situație după ce un alt deținut din închisoarea Fresno a pârât-o la anchetatori, în anul 2019.

De remarcat că femeia a lucrat la penitenciarul respectiv între 2016 și 2019, dar între timp plecase. În dosarul procurorilor a fost notat și că Gonzalez i-a furnizat deținutului în cauză un telefon.

De asemenea, aceasta i-a oferit și aparate de ras. Cel care i-a fost superior, asistentul șerif Steve McComas a recunoscut că oferirea aparatelor de ras a fost o mișcare inconștientă din partea femeii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul spune că acestea puteau fi folosite pe post de arme, iar o tragedie se putea întâmpla din moment în moment.

Femeia nu s-ar fi oprit aici și ar fi adus și alcool în închisoare. Trebuie spus că Gonzalez a pledat nevinovată încă de la început.

 „Asta este ceva poate inventa doar o minte depravată”, s-a apărat aceasta. Cu toate acestea, în urma unei serii de investigații, Gonzalez a fost găsită vinovată.

ADVERTISEMENT

Într-un final, după o anchetă care a ținut câteva luni de zile, un judecător a condamnat-o pe aceasta la doi ani și șapte luni după gratii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri