Fotbal international

Scandal după derbyul roman. Lulic, despre Rudiger: “Vindea curele şi şosete la Stuttgart”

AS Roma a cîştigat din  nou derbyul cu Lazio,c care de la finala Cupei din 2013 nu a mai reuşit să se impună în faţa rivalei concitadine....
05.12.2016 | 13:49
Scandal dupa derbyul roman Lulic despre Rudiger Vindea curele si sosete la Stuttgart
ADVERTISEMENT

AS Roma a cîştigat din  nou derbyul cu Lazio,c care de la finala Cupei din 2013 nu a mai reuşit să se impună în faţa rivalei concitadine.

Derbyul a avut de toate, o eroare de curtea şcolii comisă de brazilianul Wallace la primul gol al Romei, dribling în faţa propriului careu încheiat cu deposedare şi gol Strootman, gol Nainggolan de la 30 de metri, la care portarul lui Lazio dormea, dar şi mingea şutată de belgian a fost deviată mai spre colţul porţii, involuntar, de Ştefan Radu.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Nainggolan

A existat şi acel moment de tensiune, care a dus la fornmarea unei grămezi spontane ca la rugby şi la o încăierare născută din adrenalină, însă cel mai urît episod nu s-a consumat pe teren, nici la vestiare, ci la microfon.

Bosniacul Lulic de la la Lazio a avut o ieşire total necontrolată, cu caracter rasist la adresa fundaşului Rudiger de la Roma. “Cu cîţiva ani în urmă vindea curele şi şosete prin Stuttgart şi acum face pe fenomenul”. Probabil că între cei doi au existat ceva scîntei şi pe parcursul meciului, dar cuvintele lui Lulic au deranjat enorm.

ADVERTISEMENT

Pe contul de Instagram Nainggolan a reacţionat scurt şi la obiect: “Lulic, învaţă aceste cuvinte NU RASISMULUI. Nimic mai mult”. Conducerea lui Lazio a luat imediat atitudine, disociindu-se de declaraţia lui Lulic: “Clubul Lazio a luat act cu neplăcere de declaraţia jucătorului bosniac Lulic. Clubul Lazio promovează respectul şi fair-play-ul pe teren şi în afara lui şi nu încurajează nici o manifestare cu caracter rasist”.

Lulic riscă pentru vorbele sale o maxisuspendare de 10 ETAPE!