Life

Scandal după eliminarea surpriză de la Burlacul! Fanii emisiunii de pe Antena 1 sunt revoltați

16.04.2021 | 11:33
Scandal dupa eliminarea surpriza de la Burlacul Fanii emisiunii de pe Antena 1 sunt revoltati
ADVERTISEMENT

Emisiunea de aseară, 15 aprilie 2021, s-a lăsat cu o eliminare surpriză! Când au aflat cine este tânăra care pleacă acasă de la Burlacul, fanii s-au revoltat imediat în mediul online!

Le-a ținut în tensiune și le-a lăsat la urmă, dar dintre Karina și Andreea, Andi Constantin a decis să o păstreze pe Karina. Telespectatorii au fost șocați de această decizie, considerând că Andreea Stoica avea o frumusețe naturală și merita să fie păstrată în concurs.

ADVERTISEMENT

Cea mai neașteptată dintre reacții la ceremonia de primire a trandafirului a avut-o Angela. Ea i-a mărturisit lui Andi la ureche, fără rușine că: “Mi s-au întârit sfârcurile când te-ai uitat la mine, de la frig sau…”.

Scandal după eliminarea surpriză de la Burlacul!

Andi a decis să o trimită acasă pe Andreea Stoica. Alegerea lui nu a fost una plăcută de telespectatorii emisiunii de la Antena 1. Aceștia au scris zeci de mesaje în mediul online, în care critică această eliminare.

ADVERTISEMENT

“Andreea, ești o persoană minunată, m-am amuzat teribil în preajma ta, îmi dai o dispoziție bună și sunt convins că am putea fi prieteni. Ești pe un drum bun, ți-am spus asta. Din păcate, nu este și drumul meu.

Andreea, sper să găsești o persoană care să te facă să te simți fericită, care să te facă să te simți iubită și care să fie acolo pentru tine. Din păcate, nu sunt eu”, i-a spus Andi concurentei eliminate.

ADVERTISEMENT

“Andreea mi se pare schimbată, sunt deja câteva zile de când am observat această schimbare. În ceea ce o privește, simt că mi-am făcut o idee.

Simt că pot să spun cum este Andreea, pot să schițez anumite caracteristici ale comportamentului ei. Cred că am avut destul timp să observ anumite lucruri la ea. I-am acordat mai mult timp, mai multe date-uri, pentru a o cunoaște mai bine”, a completat ulterior Andi Constantin, la testimoniale.

ADVERTISEMENT

“Nu mă mai uit, e praf omul! N-are gusturi la femei, Cum naiba să le oprești pe Catrina și surorile în locul ei?”, “Am sperat că o să fie faină emisiunea, dar e jale!”, “Păcat, era o fată frumoasă!”, “Când nu știi ce cauți, treci pe lângă persoana care te putea face fericit”, sunt doar câteva din mesajele primite de Andi, după emisiune.

Cine este Andreea Stoica

Tânăra eliminată de Andi Constantin la Burlacul este originară dintr-un sat micuț, aflat în zona Hațeg, Munții Retezat. A considerat că orice bărbat s-ar bucura să trăiască împreună cu ea în acel loc mirific.

Andreea Stoica a declarat că bărbatul ideal pentru ea este unul protector, tandru și un bun confident. Este pasionată de călătoriile în natură și iubește animalele.

ADVERTISEMENT