Fotbal intern

Scandal după FC Botoșani – U Craiova 1-1: ”Ne-a înjurat de morți, de familie, din primul minut”

21.04.2021 | 23:12
Scandal dupa FC Botosani  U Craiova 11 Nea injurat de morti de familie din primul minut
ADVERTISEMENT

Moldovenii de la FC Botoșani fac scandal după egalul cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Eliminat în finalul întâlnirii, Eduard Florescu se revoltă și susține că a primit cartonașul roșu nemeritat, după o altercație cu Bălașa.

Mijlocașul trupei din nordul Moldovei îl acuză pe fundașul Universității Craiova de comportament nesportiv și de injurii repetate la adresa lui și a coechipierilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa și Eduard Florescu au avut un duel personal în mai multe momente ale disputei, în cele din urmă cei doi fiind eliminați, la aceeași fază, după ce spiritele s-au încins în ultimul minut al timpului regulamentar de joc.

Fotbal cu țârâita, frustrări la maxim în FC Botoșani – U Craiova 1-1

FC Botoșani și Universitatea Craiova au luptat, fiecare cu armele din dotare, pentru obținerea celor trei puncte. Moldovenii au înscris primii și au fost aproape de un succes important, dar finalul întâlnirii s-a încins la propriu. Andrei Ivan a restabilit egalitatea (min. 80), apoi Florescu și Bălașa au fost eliminați după un schimb dur de replici, în urma unei faze în care fundașul oltean a comis fault.

ADVERTISEMENT

”Chiar nu înţeleg pentru ce am primit cartonașul roșu. Tot meciul, Bălaşa ne-a înjurat de morţi, de familie. De la primul contact, din primul minut, a început să ne înjure pe toţi. Ne scuipă, ne înjură.

Nu mi se pare normal ca tot eu să primesc cartonaşul roşu. Atât timp cât el mă trage de tricou, mă înjură de familie şi de mamă şi de tată, nu mi se pare corect. Probabil au fost puţin frustraţi că i-am dominat de la cap la coadă”, a declarat Florescu, imediat după meci.

ADVERTISEMENT

U Craiova, pe ”roșu” în defensivă

Eliminarea lui Mihai Bălașa încurcă mult planurile oltenilor pentru acest final de sezon. După ce Paul Papp a fost anunțat că acest sezon este încheiat pentru el, din cauza unei accidentări, Bălașa va lipsi cel puțin două etape din cauză că a văzut ”roșu” direct în duelul verbal cu Florescu.

În aceste condiții Marius Constantin, și el cu probleme fizice după ce a suferit o tăietură în zona gleznei, în meciul cu CFR Cluj, va fi stâlpul apărării echipei lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

În următoarele două meciuri, cât va lipsi Mihai Bălașa, U Craiova va întâlni campioana CFR, în deplasare, și pe FCSB acasă. Universitatea Craiova are cel mai aglomerat program dintre toate echipele calificate în play-off, oltenii având și manșa a doua din semifinalele Cupei, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și, aproape sigur, și meciul din finala competiției.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT