Life

Scandal după finala Bravo, ai stil! Raluca Dumitru, acuzații grave la adresa colegelor sale

Fosta asistentă Tv a făcut totul public după marea finală Bravo, ai stil! Raluca Dumitru spune că Adina Halas și Viviana Sposub au purtat ținute copiate.
07.02.2022 | 23:21
Scandal dupa finala Bravo ai stil Raluca Dumitru acuzatii grave la adresa colegelor sale
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil! s-a încheiat, dar discuțiile aprinse dintre fostele concurente sunt departe de a se fi terminat.

Raluca Dumitru este extrem de supărată și le acuză pe Adina Halas și Viviana Sposub că au avut ținute copiate în marea finală.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă Tv a postat dovada pe contul său de socializare.

Scandal după finala Bravo, ai stil! Raluca Dumitru, acuzații grave la adresa colegelor sale

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Bravo, ai stil! s-a încheiat. Ruxi a fost desemnată câștigătoare și a plecat acasă cu un cec în valoare de 100.000 de lei.

În marea finală, Raluca Dumitru a intrat în atenția juraților. Aceștia au remarcat că poartă o ținută inspirată de la regretatul designer, Thierry Mugler. Mulți fani i-au trimis mesaje de susținere, dar au fost și unii care au arătat-o cu degetul și au criticat-o dur.

ADVERTISEMENT

“Scuze, da de ce copiem de la alți designeri? Replicam și credem că e original? Really?”, a scris un fan pe pagina de Instagram a vedetei.

“Am citit în comentarii că am copiat o ținută 1 la 1. Dragii mei, nu sunt designer ca să inventez ținute peste noapte. Este normal să luăm ținute de la creatori foarte cunoscuți.

ADVERTISEMENT

Dar majoritatea fetelor s-au inspirat de la diferiți creatori. Pentru că mi-am ales o ținută foarte cunoscută și purtată de foarte multe vedete internaționale, singura ținută care a fost recunoscută aseară a fost numai a mea”, a scris Raluca Dumitru pe Instagram.

Raluca Dumitru nu a mai rezistat și a spus tot adevărul. Aceasta a demonstrat că și Adina Halas și Viviana Sposub au avut ținute copiate. Și pentru a-și susține afirmațiile, aceasta a postat o serie de fotografii pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT
Adina Halas
Adina Halas
Tinuta Vivianei
Tinuta Vivianei
Raluca Dumitru
Raluca Dumitru

Fanii nemulțumiți după finala Bravo, ai stil!

Fanii și-au exprimat nemulțumirea după finala emisiunii. Unii au susținut că voturile ar fi fost măsluite, iar Ruxi ar fi fost favorizată pentru a câștiga marele premiu.

“Ați călcat în picioare voturile celor care s-au obosit să voteze. Nu ați apreciat corect”, a scris cineva.

“Rușine nu ne mai uităm la voi niciodată”, a fost mesajul altui telespectator nemulțumit.

“Tot cine vor ei câștigă, nu cine este mai bun. Fetelor nu mai mergeți prin emisiuni”, a scris un alt fan.

ADVERTISEMENT