Life

Scandal după marea finală Chefi la cuțite. Florica Boboi, mărul discordiei: „Bontea este mereu susținut”

Publicul s-a împărțit în două tabere după ce s-a aflat cine este câștigătorul sezonului 10 Chefi la cuțite. În social media a izbucnit un adevărat scandal.
02.12.2022 | 12:29
Scandal dupa marea finala Chefi la cutite Florica Boboi marul discordiei Bontea este mereu sustinut
Fanii Chefi la cuțite nu sunt mulțumiți de deznodământul sezonului 10. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florica Boboi a devenit mărul discordiei pentru telespectatorii Antena 1. După marea finală Chefi la cuțite, publicul s-a împărțit în două, iar în mediul online a izbucnit un adevărat scandal. Părerile sunt împărțite, însă mulți susțin că nu concurenta lui Sorin Bontea merita premiul.

Florica Boboi, protagonista unui scandal. Fanii Chefi la cuțite nu o voiau pe ea câștigătoare

Pe 1 decembrie 2022 s-a încheiat încă un sezon al emisiunii Chefi la cuțite. În finala difuzată chiar de Ziua Națională, Florica Boboi, Adrian Stroe și Raluca Todea s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, însă doar unul a fost câștigător.

ADVERTISEMENT

Concurenta lui Sorin Bontea a demonstrat că poate fi un adevărat chef. Deși considerată de unii o amatoare, experiența dobândită de Florica Boboi în restaurantele italienești și franțuzești în care a lucrat de când a părăsit România a ajutat-o în concursul de la Antena 1.

Chiar dacă preparatele sale s-au remarcat și a obținut punctaje bune de-a lungul show-ului și a dat dovadă că știe să-și aleagă și să-și organizeze echipa în bucătărie, după încheierea emisiunii, în mediul online a izbucnit un adevărat scandal.

ADVERTISEMENT

„Viața bate filmul, dar nici chiar așa”

Pe pagina de Instagram a show-ului de la Antena 1, fanii s-au împărțit în două părți. Unii au considerat că Florica Boboi nu merita să câștige și chiar au fost persoane care au susținut că nu vor mai urmări următoarele ediții.

„Chiar că nu o să mă mai uit niciodată la această emisiune. După cum a spus și ea, ‘ei m-au făcut câștigătoare’. Felicitări echipei, însă dacă stăm să calculăm câte farfurii de 15 puncte a avut Adrian și ce chef este, nici nu îți poți permite să îl compari cu Florica Boboi… Păcat că nu valorizați chiar valorile adevărate”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost persoane deranjate de faptul că numele câștigătorului s-a aflat dinainte și le-au sugerat celor responsabili să fie mai atenți și să ia măsuri în acest sens.

„Păcat și că numele câștigătorului apare ca de fiecare data la iveală înainte de finală. Ar trebui regândit setup-ul și dat pe post mai repede, nu după 5 luni. Frumoasă emisiune, ar fi frumos să fie pe bune și să nu fie astfel de surprize pe ultima sută de metri. Viața bate filmul, dar nici chiar așa”, a spus o altă persoană.

ADVERTISEMENT

Publicul îl voia pe Adrian Stroe câștigător

O marte parte a telespectatorilor și-au dorit că sezonul 10 Chefi la cuțite să aibă un altfel de deznodământ și să fie câștigat de Adrian Stroe.

„Un nou sezon , o nouă bătaie de joc”, „Indiferent ce scrie pe farfurie, felicitări Adrian. Tu ai câștigat”, „Foarte nedrept, Adrian merita să câștige. Era cel mai bun de acolo… ”,

”Se vede din avion că Bontea este mereu susținut de Antena 1. Adevăratul câștigător este Adrian!”, „Exact ca-n sezonul 9, a câștigat cine nu trebuie”, au fost o parte dintre comentarii.

Florica Boboi a avut susținătorii săi: „E ușor să judeci de acasă”

În aceste condiții, în apărarea Floricăi Boboi au sărit alții. Zeci de persoane au susținut-o și s-au bucurat pentru reușita sa, luându-i apărarea și oferind un răspuns celor care au acuzat-o că a câștigat pe nedrept.

„Mă amuză toții ăștia ce zic, ‘iar a câștigat un amator’, dar uită toți că femeia a lucrat în restaurant înainte sa fie organizator de evenimente, unde gătește oricum. Deci trăiește din gătit. Cum e amatoare? Iar pentru cei care spun că a câștigat din cauza echipei, asta a fost mereu așa.

În finală nu mai e vorba doar de cum gătești. E vorba să demonstrezi că ești chef, poți să dirijezi niște oameni. În restaurant, cheful are cel mai mare salar, dar mâncarea e, în mare parte, făcută de subalterni.

Dacă ar fi câștigat Adrian, nu mai era problema că echipa i-a gătit mâncarea? E ușor să judeci de acasă. Nu avem de unde să știm ce gust au avut preparatele lor”, a concluzionat un fan al emisiunii.

De asemenea, susținătorii Floricăi Boboi i-au recunoscut și meritele îndrumătorului său, chef Sorin Bontea, pe care l-au felicitat.

„Finala Chefi la cuțite e menită să arate cine poate să fie chef și cine a învățat să fie capabil să conducă o echipă. Bravo ei! A ales echipa exact așa cum trebuie și 100% a fost și ea foarte bună pentru că altfel nu ajungea acolo”,

„Felicitări Bontea! Felicitări Flori. De mult nu am mai văzut un concurent atât de real și inimos ca tine!”, „Un câștig pe măsură, felicitări tuturor concurenților”, au transmis susținătorii câștigătoarei Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT