Fotbal international

Scandal după meciul Germania – Suedia! ”Asta m-a enervat cu adevărat”. Video

24.06.2018 | 12:48
Scandal dupa meciul Germania  Suedia Asta ma enervat cu adevarat Video

Un scandal uriaș a izbucnit la finalul meciului Germania – Suedia din etapa a doua a Grupei F de la Campionatul Mondial din Rusia, în care nemții au înscris golul victoriei prin Toni Kroos în minutul 90+5. Totul a început atunci când mai mulţi membri ai stafului german au mers şi s-au bucurat la banca suedeză, provocând nemulţumirea învinşilor.

”Asta m-a enervat cu adevărat şi m-a supărat. Au alergat în direcţia noastră şi au făcut gesturi sub nasul nostru. Au fost destui pe banca noastră care au fost enervaţi . Ne-am bătut 95 de minute şi când arbitrul fluieră finalul meciului, vă strângeţi mâna şi plecaţi. Am fost foarte supărat. Nu se face aşa ceva. Vă felicitaţi şi lăsaţi adversarul cu tristeţea lui, nu reacţionaţi aşa, atât de tare. Sfârştiul discuţiei”, a declarat selecţionerul suedez Janne Andersson, potrivit Le Figaro.

Nemții și-au cerut scuze pentru scandalul de după meciul Germania – Suedia

Omologul său german, Joachim Low, a spus că nu a văzut incidentele. ”După fluierul de final, eram concentraţi pe alte lucruri cu asistenţii mei, am sărbătorit, nu am văzut gesturile către banca suedeză”, a afirmat selecționerul campioanei mondiale en-titre.

Un scandar uriaș a izbucnit după meciul Germania - Suedia 2-1 de la CM 2018, nordicii acuzându-i pe nemți că s-au bucurat ostentativ
Un scandar uriaș a izbucnit după meciul Germania – Suedia 2-1 de la CM 2018, nordicii acuzându-i pe nemți că s-au bucurat ostentativ

Nemții ți-au cerut scuze după scandalul creat la finalul meciului Germania – Suedia: ”Ursäkta!”, a scris federaţia germană, ”scuze” în limba suedeză, pe contul de Twitter. ”A fost un meci plin de emoţii. La final, unel reacţii sau gesturi ale stafului nostru către banca suedeză au fost prea emoţionale. Nu este modul nostru de a o face”, se mai arată în mesajul germanilor.

Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5. Suedia a deschis scorul prin Ola Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat  Marco Reus, în minutul 48. Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului.

Deși a jucat în inferioritate numerică în ultimele minute după eliminarea lui Jerome Boateng, Germania a reușit o victorie ce părea imposibilă la un moment dat și a revenit în cursa calificării pentru optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Selecționerul echipei naționale a Germaniei, Joachim Low, a fost fair-play după victoria din meciul cu Suedia spunând că golul marcat de Toni Kroos în minutele de prelungoire a fost norocos.

Însă,  ultima etapă a Grupei F ar putea aduce un scenariu inedit, ierarhia finală putând fi decisă chiar la tragere la sorţi.

Tags: