Life

Scandal după necalificarea României la Eurovision 2021. Mihai Trăistariu: „Rușine echipei!”

S-a creat mare scandal după necalificarea României la Eurovision 2021. Mihai Trăistariu a dat verdictul ratării acesteia de către Roxen.
19.05.2021 | 11:48
Mihai Trăistariu a explicat eșecul necalificării la Eurovision 2021 în finala din 22 mai. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

România nu va cânta nici în acest an în finala Eurovision 2021. Mihai Trăistariu, cel care știe cu ce se mănâncă acest concurs a găsit explicația eșecului.

Fostul reprezentant al țării noastre, care a ocupat locul 4 cu piesa „Tornero” în 2006, a scris pe Facebook ce crede despre ce s-a întâmplat aseară la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Mihai susține că Roxen a cântat bine și că nu i se poate reproșa nimic în acest sens. Artistul a mai precizat că nimeni nu poate pune la îndoială talentul cântăreței din Cluj, dar că nu este bună pentru a fi live pe o scenă.

Mihai Trăistariu, despre necalificarea României la Eurovision 2021

Trăistariu a remarcat un lucru pe care l-a spus și șefa delegației noastre în Olanda, Liana Stanciu. Mai exact, acesta confirmă faptul că Roxen este o artistă foarte bună de studio, dar că pentru un spectacol live mai trebuie să exerseze.

ADVERTISEMENT

Pe artistul dobrogean nu l-a mirat deloc necalificarea noastră în finala de pe 22 mai, mai ales după ce s-a uitat pe cotele de la casele de pariuri.

Cântărețul spune că România are nevoie de o selecție națională, ca pe vremuri, criticând astfel selecția internă care se pare că nu a dat roade.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost nimic rău, dar nici spectaculos”

„Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște.

Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10.

ADVERTISEMENT

Una peste alta… nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow.

Însă România, mereu, atâta poate”, este mesajul publicat de Mihai Trăistariu ca o concluzie la semifinala din 18 mai. Acesta a continuat sugestiv: „Rușine echipei!”. 

Eurovision Song Contest 2021 este cea de-a 65-a ediție a festivalului de muzică european, iar România ratează calificarea pentru al treilea an la rând.

În 2018, țara noastră nu a trecut în finală, atunci fiind reprezentată de trupa The Humans. Nici cu Ester Peony nu am reușit să fim în marea finală, artista reprezentându-ne în 2019.

ADVERTISEMENT