Fotbal intern

Scandal după retrogradarea lui ACS Poli: “Suntem indignaţi”

Autor: Mirela Apostol | 03.06.2018 | 12:58
Scandal după retrogradarea lui ACS Poli

ACS Politehnica Timişoara a retrogradat, iar Nicolae Robu spune că pe lângă paşii greşiţi făcuţi de echipa sa, au contat foarte mult şi erorile de arbitraj comise împotriva bănăţenilor. Scandal după retrogradarea lui ACS Poli.

Dan Leasă de la FC Voluntari spune că ACS Poli Timişoara nu merita să fie în locul lor pentru că nu au reuşit niciodată să se impună în faţa lor: “Chiar credeţi că Timişoara retrogradează din cauza acestei faze? Timişoara a jucat de patru ori cu noi şi nu a câştigat niciodată. Dacă făcea măcar un egal cu noi, Timişoara era salvată de la retrogradare. De-a lungul acestei ediţii de campionat, FC Voluntari a fost dezavantajată de mai multe ori decât a fost avantajată. Faza penalty-ului nu a fost aşa simplă cum o consideraţi dumneavoastră”, a spus Leasă.

Scandal după retrogradarea lui ACS Poli

“Suntem indignaţi pentru ceea ce s-a întâmplat, suntem necăjiţi. E inadmisibil ca retrogradarea să fie decisă de un arbitru cu rea credinţă. Era la 2 metri, nu putea să dea penalty. Am avut parte şi de alte erori de arbitraj: cu Dinamo, la Bucureşti, cu Mediaş şi multe altele.

Am retrogradat în primul rând pe mâna noastră. O echipă care le bate pe CFR şi Dinamo nu aveam voie să intre într-o asemenea groapă, cu atâtea meciuri fără victorie. Dar, dincolo de ce ne apasă ca nerealizări proprii, dacă aveam arbitraje corecte, rămâneam în Liga 1. Nu evitam doar barajul, rămânem în prima ligă. Nu e în regulă ca o competiţie frumoasă să fie denaturată, alterată de decizile arbitrilor”, a spus Robu la un post de televiziune.

Scandal după retrogradarea lui ACS Poli
Scandal după retrogradarea lui ACS Poli
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!