News

Scandal la Jandarmeria Cluj! „Imaginea unității” acuzată că apare în filmări deocheate. Reacția Jandarmeriei. Video

Scandal la Jandarmeria Cluj! Purtătoarea de cuvânt a grupării mobile a apărut dansând lasciv, dezbrăcându-se și în timp ce toarnă lapte pe ea. Femeia se afla în timpul său liber
18.12.2021 | 18:31
Scandal la Jandarmeria Cluj Imaginea unitatii acuzata ca apare in filmari deocheate Reactia Jandarmeriei Video
Scandal erotic în Jandarmeria clujeană! Sursa foto - IIJ Ialomița
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în Jandarmeria Română după apariţia unor imagini în spaţiul public în care s-ar afla o tânără, purtător de cuvânt al instituţiei.

Aceasta se ocupă de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca și a fost filmată în timp ce face duş îmbrăcată, dar și când îşi toarnă lapte peste haine. Imaginile cu tentă erotică au ajuns la presa locală.

ADVERTISEMENT

Scandal erotic în Jandarmeria Română!

Tânăra s-a filmat și în cadă și s-a transformat fără voia ei într-o adevărată vedetă în mediul online. De remarcat că femeia se afla în casa ei și nu a folosit în nicio clipă uniforma Jandarmeriei.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a transmis o reacţie la acele imagini apărute recent în spaţiul public.

ADVERTISEMENT

“Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice (…)

(…) precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a anunţat Gruparea Mobilă.

De asemenea, jandarmii au mai transmis că femeia respectivă nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odhină.

ADVERTISEMENT

“În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public.

Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini.

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Clipurile video pot fi vizionate AICI. 

ADVERTISEMENT