Facebook

SCANDAL: “CINCI lucruri le face mai bine cu GURA”

 ...
Autor: Mirela Apostol | 24.07.2014 | 08:48
SCANDAL:

După ce a auzit declaraţia pe care Andreea Marin a făcut-o, marţi seară, la emisiunea Click! de la Prima TV, Iulia Albu a ieşit şi ea la atac. Replica ei este una în stilu-i caracteristic.

“Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare.(…) Explicaţia logică a felului în care au vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ”. Asta spunea, marţi seară, Andreea Marin, cu referire directă la Iulia Albu, care a criticat-o în repetate rânduri pentru ţinutele nepotrivite.

Astăzi, fashion-editorul a luat atitudine şi i-a dat replica “Zânei”, pe pagina ei de Facebook. Iulia nu ezită să o atace pe Andreea Marin amintindu-i despre contracte de publicitate pe care le-a semnat de-a lungul timpului.

“In ciuda faptului că într-adevăr am o gură mare, există cel putin cinci lucruri pe care “Zâna” le face mai bine cu gura decât Iulia Albu. Acestea sunt:
1. să mănânce banii statului, fiind de-a dreptul nesimţit şi de notorietate salariul pe care ea îl avea la TVR în perioada răposatei “Surprize, Surprize”,
2. mâncatul în general,
3. Product placement pentru pătrunjel.

Le ghiciti pe celelalte două? Desigur, este dificil pentru “Zâna”, ale carei relaţii cu persoane influente sunt de notorietate, faptul că mai există şi oameni care avansează profesional pe baza unor studii în domeniu, nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale. Explicaţia logică, cum îi place “Zânei” să spună, este că atâta timp cât nu suntem suficient de subiectivi (în sensul de aserviţi domniei sale), nu ne putem ridica, culmea, la standardele pe care domnia sa presupune eronat că le-ar putea impune. Nu-mi doresc şi n-am încercat niciodată o colaborare cu ea întrucât styling-ul persoanelor publice nu reprezintă, în acest moment, pentru mine un obiectiv profesional. Ii recomad totusi, intrucât este evident faptul ca nu-si poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovada fiind aparitiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioada, sa-si cumpere inca o oglinda in care sa analizeze macar timp de 5 secunde tinuta inainte de a iesi din casa”, a scris Iulia Albu, pe pagina ei de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!