Life
notix pixel id

Scandal de proporții la Survivor România 2022. Faimoșii sunt la cuțite: ”Nu ești bărbat!”

Faimoșii au ajuns la cuțite după a treia probă din concurs. Două vedete și-au aruncat cuvinte dure în urma discuției avută pe seama nominalizărilor celor trei coechipieri.
18.01.2022 | 23:42
Scandal de proportii la Survivor Romania 2022 Faimosii sunt la cutite Nu esti barbat
Faimoșii s-au luat la ceartă din cauza nominalizărilor. Sursă foto: Captură video Pro TV
ADVERTISEMENT

După ce a avut un schimb de replici cu Roxana Ciuhulescu, acum CRBL a ajuns să se certe și cu Andreea Tonciu. Dacă în timpul probei au format o echipă, s-au încurajat și s-au felicitat reciproc, imediat după ce au ajuns în tabăra lor, cei doi au fost protagoniștii unui scandal de proporții.

Andreea Tonciu și CRBL s-au certat

O discuție colegială s-a transformat într-o adevărată ceartă, în care nici cântărețul, dar nici fosta asistentă TV nu s-au dat înapoi de la replicile dure. Totul a pornit de la nominalizarea Roxanei Ciuhulescu, cea propusă spre eliminare.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers”, i-a spus Andreea Tonciu colegului ei.

Ulterior, la testimoniale, vedeta și-a continuat destăinuirile ce fac referire la colegul ei CRBL, fiind la fel de dură în declarații.

ADVERTISEMENT

”Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție”

”Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist, mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei. De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor. Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă”, a mai spus fosta asistentă TV.

De cealaltă parte, nici artistul nu a fost prea ”cuminte” în declarații. CRBL nici măcar nu a vrut să își asculte colega, menționând că votul lui a mers către Roxana Cuhulescu din motive sportive, considerând el că fosta prezentatoare TV nu va ajuta cu nimic echipa roșie.

ADVERTISEMENT

”Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă”, i-a spus apoi CRBL brunetei.

Blaze, pus la zid de Faimoși

Scandalul dintre Faimoși nu este singurul care zguduie insula din Dominicană. Imediat după finalul probei cu numărul trei, echipa roșie a avut o discuție aprinsă cu Blaze. Un gest și o replică de a Războinicului le-a făcut pe cele 12 vedete să reacționeze.

ADVERTISEMENT

După ce a adus punctul final echipei sale, Blaze a avut o ieșire necontrolată, de fericire, prin care l-a jignit pe TJ Miles, lucru care a dus la un adevărat război între cele două echipe.

ADVERTISEMENT

”Vorbeam cu mine, cu echipa mea, nu mă refeream la voi. Nimeni nu este perfect. Mi-am cerut scuze. Îmi cer scuze din nou în fața lui TJ Miles”, le-a spus Blaze adversarilor.

Blaze ste asaltat de Faimoși
Blaze s-a certat cu echipa roșie. Sursă foto: Captură video Pro TV

Cătălin Zmărăndescu, cu lacrimi în ochi de nervi

În replică, cel mai supărat concurent, Cătălin Zmărăndescu, cu lacrimi în ochi de nervi, le-a ținut adversarilor îmbrăcați în albastru o lecție de moralitate.

”Gândește-te la un lucru, se va termina show-ul ăsta și o să neîntâlnim pe stradă. Cu ce curaj te vei uita în ochii mei când știi că tu ne înjuri? E urât! E foarte urât! E corect să te bucuri, apreciez asta, dar e urât. Acum am înțeles, ai explodat de bucurie, dar e urât. Indiferent de cine câștigă, omenia trebuie să rămână”, i-a transmis Cătălin Zmărăndescu competitorului său.

”Caracterul lui Blaze a ieșit la suprafață”

Nici cel care a fost jignit de Blaze nu a tăcut. TJ Miles a pus ieșirea adversarului pe seama frustrărilor interioare. Artistul spune că reacția lui Blaze a fost cauzată de neîncredere pe care o are în propria persoană.

Caracterul lui Blaze a ieșit la suprafață, este mai slab decât sunt eu. A reacționat așa din cauză că se consideră mai slab”, a fost și replica lui TJ Miles.

În urma scandalului dintre cele două tabere, Daniel Pavel le-a dat un avertisment celor 23 de concurenți, primul și ultimul, spune prezentatorul. Astfel că la următoarea abatere, vinovații vor fi nevoiți să plătească.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE