Life

Scandal fără precedent după anunțarea câștigătorului Chefi la Cuțite! Narcisa Birjaru, linșată în online

Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la Cuțite și, astfel, a ajuns în centrul unui scandal uriaș în mediul online.
17.06.2021 | 00:08
Scandal fara precedent dupa anuntarea castigatorului Chefi la Cutite Narcisa Birjaru linsata in online
Narcisa Birjaru, contestata dupa ce a astigat finala Chefi la Cutite Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru este câștigătoarea finalei Chefi la Cuțite, așa cum, de altfel, s-a speculat în mediul online și i-a iritat la maximum pe mulți dintre fanii emisiunii de la Antena 1, mulți acuzând jocurile de culise făcute de producători pentru a o favoriza pe concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru, linșată în mediul online după finala Chefi la Cuțite

Faptul că Narcisa Birjaru a câștigat finala sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite a provocat un adevărat cutremur în mediul online, comentariile primite atât pe pagina ei de Instagram, cât și pe cea oficială a emisiunii fiind, cele care pot să fie publicate, de-a dreptul jignitoare.

ADVERTISEMENT

”3 mici la pachet te rog. Să pui mai mult muștar”, spunea un comentator, iar altul a observat că Naricsa nu s-ar fi implicat prea mult la gătit: ”Sper că ai împărțit banii cu Alex și Valentina, fără ei erai acasă demult. În rest, nu mă mir ce s-a întâmplat, Chefi la Cuțite s-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!”.

”Cât tupeu să ai să te lauzi cu premiul câștigat de fapt de alții!! Ești doar un caz social nicidecum un bucătar!”, ”Cum e, Narcisa ? Vită o face Alex , tu câștigi și el ia banii?”, ”Ai furat premiul unor bucătari care tot concursul au muncit și au demonstrat că merită să câștige!”, ”Nu merită în finală, bucătării adevărați ți-au făcut multe farfurii, degeaba ai gust dacă nu știi bucătărie și rețete, emisiune măsluită, dai bucătari buni afară și bagi în finală amatori, jalnic”, sunt alte comentarii care pot fi reproduse la adresa câștigătoarei Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru nu credea nici ea că va ajunge în finala Chefi la Cuțite

„Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite”, a spus Narcisa Birjaru în momentul în care i-a fost anunțat numele, ea fiind pe locul al treilea în semifinale.

Narcisa Birjaru: ”Știam că am gust”

Narcisa Birjaru, ”eleva” lui Cătălin Scărlătescu, a recunoscut că, în ciuda faptului că a fost o surpriză că a ajuns în finală, a sperat în fiecare secundă că va ajunge în vârful Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT
Narcisa Birjaru
Narcisa Birjaru din echipa lui Catalin Scarlatescu a castigat Chefi la Cutite Sursa foto: Instagram

”Îmi doresc să câștig pentru familia mea. Știam că voi ajunge departe, undeva în sufletul meu, într-o cămătuță, visam la asta pentru că eu am gust”, a spus Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru a fost surpriza de la Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru, o tânără de origine romă, căsătorită de la 14 ani, a reușit să transforme bucătăria de la Chefi la Cuțite într-un adevărat show. În ciuda faptului că nu este bucătar de meserie și a concurat în fața unora mult mai titrați în ”tainele” bucătăriei, buna ei dispoziție și imaginația dovedită în mâncărurile pregătite au reușit să pe toată lumea, dar mai ales pe Cătălin Scărlătescu, cel care a dorit-o foarte mult în echipa lui și care a  susținut-o până în finală.

ADVERTISEMENT

„Astăzi m-a convins. Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile recente de la Chefi la cuțite.

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru a reușit să câștige finala Chefi la Cuțite și premiul de 30.000 de euro pus în joc după ce a pregătit, ajutată în finală, mai multe feluri de mâncare.

Astfel, pentru finala Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru și echipa ei au pregătit see-breeze-starter cu creveți, pentru starter, main-course-ul a fost mușchi de vită cu cartof dulce și pure de păstârnac cu trufe, iar desertul a fost un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură.

”E cea mai mare bucurie și mândrie a mea că am câștigat Chefi la Cuțite. Mulțumesc, Alex, tu ești campionul meu!”, a spus Narcisa Birjaru după ce a fost anunțată ca și câștigătoare a sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT