Life

Vulpița, în imagini compromițătoare. Cum au ajuns filmulețele cu ea din intimitate pe tot internetul

17.08.2020 | 10:26
Vulpita in imagini compromitatoare Cum au ajuns filmuletele cu ea din intimitate pe tot internetul
Vulpița a fost filmată în ipostaze XXX. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Vulpița se află într-o situație delicată! Nici nu a început bine noul sezon, că în echipa emisiunii Acces Direct a izbucnit deja un scandal monstru, iar protagoniști sunt (cum altfel?) Vulpița și Viorel. La revenirea pe micul ecran, tânăra din Blăgești va avea parte de surpriza vieții ei.

Asta pentru că producătorii au intrat în posesia nu unuia, ci mai multor clipuri video cu Veronica Stegaru în ipostaze demne de filmele pentru adulți. Tocmai acum, când era gata să își acuze soțul de infidelitate.

ADVERTISEMENT

Filmulețele deocheate ar fi fost trimise pe adresa redacției Acces Direct, chiar în timp ce emisiunea se difuza la Antena 1. Nimeni nu înțelege de ce „vedeta” show-ului se lasă filmată în astfel de ipostaze, riscând astfel să-și compromită visul de a deveni un star TV.

Vulpița s-a făcut de râs. Au apărut mai multe filmări intime cu tânăra de la Blăgești

Toată lumea știe ce face Veronica. Pe adresa de mail a redacției Acces Direct s-au primit numeroase clipuri video cu ea, în timp ce făcea sex. Inclusiv Mirela Vaida știa acest lucru, mai ales că, la un moment dat, în cadrul emisiunii a fost dezbătut acest subiect, iar Viorel a fost pus în fața faptului împlinit, să-și vadă soția în timp ce «îl traduce» cu altul.

ADVERTISEMENT

Oricum, s-a mușamalizat și asta, ca multe lucruri de la Acces Direct. În pauzele de publicitate, cameramanii și oamenii din staff se amuzau teribil de aceste filmulețe cu Veronica, pe care le vedeau.

Nu mai era un secret pentru nimeni faptul că ea este așa, însă nimeni nu a înțeles vreodată de ce anume prefera și accepta să fie filmată în timp ce făcea sex. Doamne ferește”,  au declarat persoane din echipa emisiunii pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

La un pas să rămână fără fetiță

În aceste condiții, este greu de crezut că Vulpița va mai reuși să le demonstreze judecătorilor că poate fi o mamă bună pentru fetița ei. Soacra vrea să se adreseze instanței de judecată cu solicitarea ca tânăra să fie decăzută din drepturi.

Nici sătenii din Blăgești nu o prea au la inimă pe Vulpița, de când a plecat la București chitită să devină vedetă TV. Oamenii sunt de părere că le-a făcut localitatea de râs cu poveștile sale de soție infidelă și sunt gata să o linșeze dacă o mai văd trecând pe acolo.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții că și-a înșelat soțul de multe ori. V-am spus eu și mai demult că s-a făcut de râs. Acum am văzut și noi ultimele imagini.

ADVERTISEMENT

Vai de capul ei. Se auzise la un moment dat că Viorel a vrut să-l bată pe ăsta cu furca după ce aflat.

Și-au mai bătut joc de ea și au filmat-o. Lumea de aici știe cine e Veronica, dar eu nu am văzut niciodată nimic până acum, m-au lăsat masc ă imaginile astea.

E de tot râsul, Doamne ferește! Mă întreb ce or fi zis părinții ei, săracii, când au văzut așa ceva”, a dezvăluit un sătean din Blăgești.

Vulpița a stat în izolare cu Viorel, după ce au fost depistați cu noul coronavirus. În prezent, cei doi soți din Blăgești sunt vindecați.