Life

Scandal fără precedent la Puterea Dragostei. Mariana, prinsă în timp ce vorbea și cu alți bărbați

06.12.2020 | 12:52
Scandal fara precedent la Puterea Dragostei Mariana prinsa in timp ce vorbea si cu alti barbati
ADVERTISEMENT

Mariana de la Puterea Dragostei a fost acuzată că vorbește cu alți bărbați, după ce a fost surprinsă vorbind la telefon într-un live de-al Mădălinei, colega sa din show-ul matrimonial de la Kanal D.

Tânăra de 26 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut primele declarații despre acest nou scandal din casa din Turcia, precizând cine este persoana cu care a fost „prinsă” într-o discuție în urmă cu foarte puțin timp, când a fost pusă la zid de internauți.

ADVERTISEMENT

Concurenta din Republica Moldova a mărturisit că a avut o conversație cu un fost coleg de emisiune, declarând că este vorba de Roberto, cel care le-a fermecat pe cele două surori de la Puterea Dragostei, Alexandra și Adriana. Fostul concurent este de profesie barman, fiind eliminat înainte de a-și găsi jumătatea.

Mariana de la Puterea Dragostei vorbește cu alți bărbați? Ce spune concurenta

Scandalul a luat amploare după ce mai mulți fani i-au scris lui Rareș despre conversația dintre Mariana și Roberto, pretendentul Marianei Darilenco fiind extrem de supărat pentru că tânăra „joacă” la mai multe capete, în emisiunea de la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

„Anumite persoane i-au dat mesaje lui Rareș și i-au spus că vorbesc cu alți bărbați. De fapt, Mădălina era pe live și pe mine m-a sunat Roberto, fostul nostru coleg.

Era foarte supărat și am vorbit cu el, nu cu alți bărbați așa cum s-a interpretat de către unii. Roberto vorbește cu toate fetele, nu m-a sunat personal doar pe mine”, a mărturisit Mariana Darilenco în casa Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Rareș, Cristian Comănici și Marinescu se numără printre pretendenții la inima tinerei de peste Prut, însă tânăra pare că nu lasă garda jos prea curând. Concurenta de la Kanal D simte ceva pentru Rareș, acesta fiind și motivul pentru care tânărul a fost „avertizat” legat de telefoanele pe care le primește Mariana.

Se pare că participanta de la Puterea Dragostei vrea să-l cunoască mai bine pe Rareș, relația lor începând să fie mai mult decât de prietenie. Pe de altă parte, Mariana nu vrea să renunțe nici la Cristian Comănici, pe care îl cam duce cu vorba în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, sora lui Cristian din sezonul 3, este deranjată de relația dintre fratele său și Mariana, fiind convinsă că tânăra de 26 de ani îi dă speranțe deșarte. Câștigătoarea primelor două sezoane „Puterea Dragostei” crede că Mariana nu va avea prea curând sentimente pentru fratele ei.

„Mariana nu vrea o relație cu fratele meu. Eu i-am zis să se orienteze către altcineva, că deja e obositor. Cum să mă explic, la o fată nu există chestia asta că dacă nu te place acum e posibil să te placă pe viitor, la băieți se mai întâmplă.

Când o fată zice nu atunci e nu. M-aș fi bucurat ca Mariana să îi spună în fața că nu vrea să fie cu el fără să îi dea speranțe. El oricum își face filmele lui în cap. Nu pot să zic că nu se potrivesc”, a declarat fosta iubită a lui Livian Pop pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT