Fotbal intern

VIDEO / Coman l-a BĂTUT pe Lazăr:”Nu e grav. Trăieşte!”

UPDATE 21:40. "E vorba de o stare de nervozitate prea mare. Nu e normal ce se întîmplă, nu e normal să agresezi un adversar, deşi înţeleg că ai pierdut meciul. Parcă prea s-a sărit calul....
20.04.2014 | 16:30
VIDEO  Coman la BATUT pe LazarNu e grav Traieste

UPDATE 21:40“E vorba de o stare de nervozitate prea mare. Nu e normal ce se întîmplă, nu e normal să agresezi un adversar, deşi înţeleg că ai pierdut meciul. Parcă prea s-a sărit calul. Nu pot să comentez mai multe, a fost o altercaţie între Dani Coman şi Lazăr. Poate că a început din timpul meciului, de când Lazăr a ratat, dar nu e normal să se întîmple aşa ceva. Ceea ce am văzut mi se pare absurd”, a declarat Stoican, antrenorul lui Dinamo, conform digisport.ro.

Înfrîngerea Astrei din această după amiază i-a scos din minţi pe jucătorii lui Florin Marin, iar unul dintre cei mai nervoşi fotbalişti ai giurgiuvenilor a fost portarul Dani Coman. Din cauza unui incident petrecut pe finalul primei reprizei, goalkeeperul Astrei l-a aşteptat după meci pe Valentin Lazăr în tunelul ce duce la vestiare şi a încercat să-i aplice dinamovistului o corecţie fizică.

Totul a pornit de la o fază petrecută în minutul 30, cînd Lazăr, aflat în faţa porţii, nu a reuşit să reia din alunecare o minge în poarta lui Coman şi, neglijent, a fost la un pas să-l lovească pe giurgiuvean cu gheata în figură. Coman a reacţionat violent încă de atunci, l-a apucat în cîteva rînduri de faţă pe mijlocaşul “cîinilor”, dar nu a fost nici măcar avertizat de arbitrul Ovidiu Haţegan. După meci, portarul a vrut să regleze conturile şi se pare că l-ar fi şi lovit pe Lazăr, iar intervenţia promptă a celorlalţi fotbalişti a transformat conflictul într-unul de proporţii. Culmea, totul s-a întîmplat chiar în vestiarul lui Dinamo, acolo unde Coman s-a dus, l-a lovit pe rivalul său, iar apoi a plecat! Stoican a ieşit după el şi a exclamat: “Comane, ce ai mă?!”!! Apoi, antrenorul “cîinilor” i-a explicat unui coleg de la Dinamo: “A intrat în vestiar şi i-a dat un cap în gură lui Lazăr! Doamne fereşte!”!!!

Dani Coman, în schimb, a negat că l-ar fi lovit pe mijlocaşul “cîinilor”, însă a făcut o declaraţie incredibilă: “Nu este adevărat că l-am lovit. Am avut o discuţie de pe teren, dar nu e vorba de nici o lovitură. Ne-am împins la vestiare, au intervenit cei din staff-ul lui Dinamo şi poate că de asta s-a creat situaţia asta. Poate să vă zică şi Lazăr că nu s-a întîmplat ceva. Trăieşte, nu i-am zis nimic!“, a spus Coman la sport.ro. Lazăr a comentat şi el: “Să se ducă la wrestling. Eu nu m-am luat cu el, el s-a luat cu mine. Eu ce să zic? Am bătut cu 2-0“.

Vezi VIDEO cu incidentele de la vestiare.

Tags: