Carousel hot news

CALVAR fără sfîrşit! Giuleştenii se pregătesc de GREVĂ!

Transferul lui Alexandru Ioniţă la Astra, plecare care a băgat Rapidului în conturi 500.000 de euro, nu a adus liniştea în sînul echipei. Indiferenţa cu care îi tratează Adrian Zamfir pe...
Autori: Adrian Dumitru, Răzvan Scarlat | 07.03.2014 | 20:06
CALVAR fără sfîrşit! Giuleştenii se pregătesc de GREVĂ!

Transferul lui Alexandru Ioniţă la Astra, plecare care a băgat Rapidului în conturi 500.000 de euro, nu a adus liniştea în sînul echipei. Indiferenţa cu care îi tratează Adrian Zamfir pe jucătorii săi, acţionarul refuzînd dialogul cu fotbaliştii feroviari de cîteva săptămîni, a tulburat din nou apele în Grant. Problema principală pe care o evidenţiază jucătorii este reprezentată de amînarea salariilor de către finanţatorul giuleştean, care reînnoieşte de fiecare dată termenul de plată promis.“Sîntem siguri că nu ni se vor da banii în această săptămînă, aşa cum ne-a promis. Sîntem pregătiţi de o nouă grevă!”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, fotbaliştii Rapidului.

Lipsa condiţiilor, banilor şi refuzul conducerii de a participa la discuţii i-au iritat pe fotbaliştii giuleşteni, care au stabilit zilele trecute, de comun acord, să intre în grevă dacă Adrian Zamfir nu îşi va respecta promisiunea nici de această dată şi Moldovan & co. vor rămîne în continuare fără bani.“Ce putem să mai spunem? Ne-a ajuns, pur şi simplu ne-a ajuns! Nu mai sînt multe lucruri de spus, dar sperăm să ne luăm banii la data promisă. În caz contrar, sîntem dispuşi să nu ne prezentăm la un meci din campionat. Ne pare rău de suporteri, dar nu avem ce să facem. Repet, doar dacă nu îşi vor ţine promisiunea faţă de noi intrăm în grevă. Scopul nostru e să promovăm, nu vrem să creăm mai multe probleme, dar nu mai putem sta fără un leu în buzunar”, au comentat giuleştenii. Adrian Zamfir, prin vocea lui Nicolae Manea, a anunţat în urmă cu două săptămîni că jucătorii vor fi plătiţi cînd în conturile clubului va intra ultima tranşă din transferul lui Ioniţă, aproximativ 150.000 euro, însă pînă în prezent jucătorii nu au primit nimic.

S-au antrenat pe sintetic! “E incredibil”

O altă nemulţumire a fotbaliştilor a stîrnit-o lipsa condiţiilor, aceştia fiind nevoiţi să facă şedinţele de pregătire pe sinteticul din cadrul bazei ProRapid. Drenajul inexistent de pe locul de antrenament al fotbaliştilor au făcut ca apa să fie pînă la gleznă şi terenul impracticabil, conform staff-ului şi a jucătorilor. “Cum cred ei că se poate face performanţă antrenîndu-ne pe un teren sintetic pe care îl foloseau juniorii şi angajaţii firmelor lui Copos, cînd veneau să joace o miuţă? Este o situaţie incredibilă şi totuşi am făcut performanţă în nişte condiţii pe care le găseai la juniori în urmă cu zece ani. Pe terenul de antrenament nici nu poţi să intri, de la primul pas îţi intră apă în toată gheata”, e nemulţumirea elevilor lui Moldovan.

4 luni de restanţe salariale area Adrian Zamfir către jucătorii Rapidului

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!