Scandal FCSB – Craiova. Băluţă a picat la mijloc. “Nu sunt găinar!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 08:33
Scandal FCSB – Craiova. Băluţă a picat la mijloc. “Nu sunt găinar!”

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că este interesat de transferul lui Alex Băluţă şi a lăsat de înţeles că ar fi dispus să-i plătească clauza de reziliere de 3.000.000 de euro. Intervenţiile la TV ale patronului de la FCSB i-a deranjat pe olteni.

Marcel Popescu, preşedintele formaţiei CS Universitatea Craiova, a luat foc şi l-a atacat pe Gigi Becali. Acesta crede că este doar o diversiune pe care patronul lui FCSB o face înaintea unor meciuri importante din campionat.

“Băluţă nu merge la Steaua!”

“Subiectul Băluţă devine pe zi ce trece un subiect banal. Faptul că patronul Stelei spune că îl ia pe Băluţă de 4-5 ani. Dar are nevoie de câteva lucruri de bază. Nu a apărut niciun document cum că l-ar vrea pe acest jucător. Băluţă nu merge la Steaua! Şi dacă ar avea 100 de euro, el spune că nu vrea să meargă acolo. Alex Băluţă e căpitanul Universităţii Craiova, e un jucător care după Bogdan Vătăjelu şi Andrei Ivan probabil că va pleca în străinătate la vară. El are o clauză de reziliere, aşa că stăm liniştiţi. Dacă cineva o va plăti, noi nu vom avea ce face, dar vă spun că Băluţă nu va merge la Steaua. Simpatia de care se bucură Băluţă la Craiova face cât orice salariu de la FCSB”, a spus Marcel Popescu.

Ce i-a răspuns Gigi Becali lui Marcel Popescu

“Vizavi de jucătorii de la Craiova. Pentru Mitriţă am fost sunat dacă vreau să-l iau. M-a sunat impresarul lui. I-am zis că nu mă interesează, suma era 700.000 de euro. Impresarul lui Băluţă a venit la palat şi el. I-am zis că mai mult de 7-800.000 de euro nu dau pe el. A zis că nu ne înţelegem. Am fost sunat iar apoi, mi s-a spus că are clauză de trei milioane. Impresarul mi-a zis că-l poate scoate mai ieftin, la 2,5 milioane, dacă dau banii ăştia. Am vorbit şi cu tatăl lui Băluţă la telefon. Să nu mă scoată pe mine mincinos nimeni. Cu ce i-am supărat? Şi mâine dacă îi plătesc clauza vine. Ce tot vor ei. Vor să schimbe adevărul şi evidenţa. Îl deranjează pe Marcel Popescu ce spun eu. Nu mai am voie să vorbesc la TV că se supără el. Păi, asta a zis, că mint. N-am nevoie de jocuri de doi lei, nu sunt găinar”, a spus Gigi Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.