Fotbal intern

Scandal imens în fotbalul românesc: un jucător a fost prins pariind pe meciurile echipei sale

02.01.2021 | 15:55
Scandal imens in fotbalul romanesc un jucator a fost prins pariind pe meciurile echipei sale
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai mulți jucători sunt implicați în scandaluri de pariuri în fotbalul românesc și nu numai. Iubita unui fotbalist a dezvăluit cum acesta paria împotriva propriei echipe.

Iubita jucătorului a făcut o mărturisire incredibilă și a povestit în detalii cum operau cei doi în colaborare și cum acesta paria împotriva echipei sale, chiar când era pe teren.

ADVERTISEMENT

Fosta logodnică l-a dat de de gol și a produs un imens scandal de pariuri, după ce s-a despărțit de acesta și afirmă că pariurile sunt ca un drog pentru jucător, de care nu poate scăpa.

Marius Ioniță, fotbalistul Gloriei Buzău, dat în vileag de fosta iubită

Este vorba despre Marius Ioniță, fundașul central de 29 de ani al celor de la Gloria Buzău din anul 2019, care a pariat împotriva echipei sale. Adevărul a ieșit la iveală după ce fosta sa iubită a mărturisit cum acesta a pariat pe mai multe meciuri disputate la finalul anului 2020.

ADVERTISEMENT

Jucătorul antrenat de Ilie Stan la Gloria Buzău proceda la fel ca majoritatea fotbaliștilor: își deschidea mai multe conturi la multiple case de pariuri online, pe numele logodnicei sale. Ba, mai mult, cei doi discutau despre ce să parieze și aveau conversații întregi despre primul „11” al Gloriei Buzău.

Fata a făcut publice toate aceste informații, după ce s-a despărțit de Marius Ioniță, fiind înșelată în urmă cu câteva zile de acesta: „Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta, fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi“, a șocat fosta logodnică a lui Marius Ioniță.

ADVERTISEMENT

Cum opera Marius Ioniță: „Primeam mesaje și la pauza dintre reprize!“

Fosta prietenă a lui Ioniță a explicat pentru Prosport cum lucrau cei doi în echipă. Fundașul îi trimitea mesaje la pauza meciului ca să îi spună ce să parieze, în funcție de situația de pe teren și din vestiar: „Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Aceasta a prezentat dovezi cu biletele pariate de apărătorul central pe sume cuprinse între 100 și 500 de lei, care acum riscă să îi fie reziliat contractul și să răspundă în fața legii. Marius Ioniță s-a născut la Buzău și a început fotbalul la juniorii la Dinamo, fără să pătrundă la prima echipă a „câinilor“: „Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să meargă la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta“, a mai spus ex-logodnica lui Marius Ioniță.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Marius Ioniță a oferit și mai multe detalii: „Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o“, a povestit fata pentru sursa citată.

  • 11 meciuri a jucat Marius Ioniță în acest sezon pentru Gloria Buzău, toate ca titular
  • 125.000 de euro este cota lui Marius Ioniță conform transfermarkt.com
  • 7 ani a fost sub contract cu Dinamo
ADVERTISEMENT
Tags: