Sport

Scandal imens înainte de Rapid – FCSB! Suporterii roș-albaștrilor nu și-au putut ridica biletele. Motivul pentru care s-au închis casele. Update exclusiv

Rapid - FCSB se anunță meciul verii în Liga 1, cu o afluență uriașă de spectatori. Roș-albaștrii ar trebui să umple peluza oaspeților în urma înțelegerii cu giuleștenii, dar FANATIK a aflat că fanii vicecampioanei nu își pot ridica biletele.
15.08.2021 | 17:42
Scandal imens inainte de Rapid  FCSB Suporterii rosalbastrilor nu siau putut ridica biletele Motivul pentru care sau inchis casele Update exclusiv
Scandal imens înainte de Rapid - FCSB! Suporterii roș-albaștrilor nu-și pot ridica biletele. Ce se întâmplă la case. Exclusiv. FOTO: Facebook Peluza Nord
ADVERTISEMENT
15-08-2021
14:41

Casele de bilete de pe Bd. Basarabia au fost deschise

Răsturnare de situație la casele de bilete de pe Bd. Basarabia! FANATIK a aflat în exclusivitate că acestea au fost deschise la presiunea fanilor de la FCSB, care așteaptă să își ridice tichetele. Motivarea pentru care acestea au fost închise este una incredibilă. Oamenii care lucrează la case nu aveau suficient de multe bilete printate și astfel nu au putut lucra timp de aproximativ trei ore.

E scandal monstru pe Bd. Basarabia  din Capitală înainte de Rapid – FCSB. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că fanii roș-albaștrilor nu își pot ridica tichetele, deoarece casele sunt închise. Meciul de pe Național Arena va începe la ora 21:30, dar la casele de bilete de pe Bd. Basarabia nu mai este nimeni încă din jurul orei 14:00.

La primul derby dintre Rapid și FCSB după o pauză de șase ani, suporterii echipei antrenate de Dinu Todoran au primit din partea gazdelor nu mai puțin de 8700 de tichete, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Scandal imensă la Național Arena! Suporterii lui FCSB nu își pot ridica biletele pentru derby-ul cu Rapid

Vestea că nu își pot ridica tichete pentru derby i-a luat prin surprindere pe fanii echipei lui Todoran. Încă de sâmbătă, 14 august, FCSB anunța pe conturile oficiale de socializare programul caselor de bilete de pe Bd. Basarabia, iar programul era cu totul și cu totul diferit față de ce au găsit la stadion.

„Noi ne pregătim intens pentru meciul cu FC Rapid 1923! Tu ești pregătit să vii la stadion? Nu uita că îți poți achiziționa bilete la meci de la casele de pe Bulevardul Basarabia, conform următorului program:

ADVERTISEMENT

SÂMBĂTĂ – 12:00 – 20:00
DUMINICĂ – 10:00 – 22:15

Pentru cei care vor să se testeze rapid pentru Covid-19, clubul organizator a pus la dispoziție un centru de testare în zona caselor de bilete. Prețul unui test este de 29 LEI. Umplem Peluza!”, a fost mesajul roș-albaștrilor.


Duminică, 15 august, tot prin intermediul social media, FCSB și-a chemat din nou susținătorii la stadion, anunțând că, pe Bd. Basarabia, casele vor fi deschise începând cu ora 10:00.

ADVERTISEMENT

„Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia au fost deschise la 10:00. Nu uitați că, dacă nu aveti dovada vaccinării sau un test negativ PCR (pot fi prezentate și în format digital), clubul gazdă vă oferă posibilitatea de a efectua un test antigen rapid pentru Covid-19, la prețul de 29 LEI.

Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi. UMPLEM PELUZA!”, scrie pe pagina de Facebook a vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

8700 de fani ai roș-albaștrii sunt așteptați la derby-ul cu Rapid

Pentru meciul dintre Rapid și FCSB, stadionul Național Arena va fi deschis la 75% din capacitate, ceea ce înseamă că la derby ar putea asista nu mai puțin de 41 de mii de spectatori. Prin urmare, FCSB ar fi trebuit să beneficieze de cel puțin două mii de tichete, adică 5%, procentul rezervat formației vizitatoare.

Cele două echipe au făcut totuși un pact de reciprocitate. Astfel că, suporterii lui FCSB au primit 8700 de bilete, urmând ca și alb-vișiniii să primească același număr de tichete la meciul retur.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT