Fotbal intern

Craiova acuză o răzbunare a FRF! “Se simt jigniţi!”

Alexandru Băluţă şi Nicuşor Bancu au fost ţinuţi pe margine la România - Olanda 0-3 din cauza unui conflict pentru inaugurarea de la noul Oblemenco!
Autor: Alex Bradescu | 15.11.2017 | 11:15
Craiova acuză o răzbunare a FRF!

Alexandru Băluţă şi Nicuşor Bancu au fost singurii jucători convocaţi de Cosmin Contra pentru amicalele contra Turciei şi Olandei care nu au evoluat niciun minut! Iar clubul lor, CSU Craiova, a reacţionat imediat. Primul care s-a arătat indignat de acest lucru a fost Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale atacându-l pe Contra pe această temă. 

Imediat, Marcel Popescu, preşedintele celor de la Craiova a făcut şi el o declaraţie pe această temă. ”Ce reacţie să mai avem noi? Gică Popescu a spus totul! Suporterii olteni, pe toate site-urile, dar şi restul fanilor echipei naţionale, sunt dezamăgiţi că cei doi fotbalişti craioveni n-au jucat deloc. Asta înseamnă că se simt jigniţi de faptul că cei doi jucători au fost singurii dintre convocaţi care nu au jucat deloc”, a fost declaraţia lui Marcel Popescu pentru o televiziune de sport. 

De ce nu au intrat Băluţă şi Bancu

Oltenii chiar acuză o răzbunare a Federaţiei Române de Fotbal. Răzvan Burleanu şi-ar fi dorit ca inaugurarea stadionului din Bănie să fie făcută cu un meci al echipei naţionale, însă oltenii au ales un amical cu Slavia Praga. Pentru care, oficialii craioveni au cerut ca Băluţă (căpitanul echipei) şi Bancu (jucător reprezentativ) să fie lăsaţi la echipa de club. 

Cei de la echipa naţională au refuzat, iar acum cei din Bănie spun că neintroducerea acestora nici măcar un minut în amicale sunt răzbunarea lui Răzvan Burleanu pentru alegerea oltenilor. Băluţă are patru selecţii şi un gol la echipa naţională, iar Nicuşor Bancu are o prezenţă sub tricolor.  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!